Almanca Günlük

Başlatan t-weat, Şubat 19, 2010, 11:34:00 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

t-weat

Arkadaşlar Almanca günlük örnekleri bulabilirmisiniz acil gerekli..

Aradım ama bulamadım günlük yazmam lazım..

Yardım etmeye çalışacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler(:

hosibaba

Alıntı yapılan: t-weat - Şubat 19, 2010, 11:34:00 ÖS
               Arkadaşlar Almanca günlük örnekleri bulabilirmisiniz acil gerekli..

Arkadaşım tabiki yardımcı oluruz ancak tam olarak ne istiyorsun onu söyle ;?

hosibaba

Alıntı yapılan: t-weat - Şubat 19, 2010, 11:34:00 ÖSArkadaşlar Almanca günlük örnekleri bulabilirmisiniz acil gerekli..

TELİF NEDENİYLE KALDIRILDI

t-weat

Alıntı yapılan: hosibaba - Şubat 19, 2010, 11:39:07 ÖS
Arkadaşım tabiki yardımcı oluruz ancak tam olarak ne istiyorsun onu söyle ;?

Benim proje ödevim olan günlük yazma ve buna örnek istiyorum.
türkçe olarak - sevgili günlük ;
diye başlayan .D

hosibaba

Alıntı yapılan: t-weat - Şubat 19, 2010, 11:45:28 ÖSBenim proje ödevim olan günlük yazma ve buna örnek istiyorum.
Türkçe olarak - sevgili günlük ;
diye başlayan .D

hosibaba

Sevgili Günlük vol.5
Günlük Hayat 13 Ocak 2010, Çarşamba

Sevgili günlük,

Bugün tüüüüüüm sınavlar, sunumlar, ödevler, projeler, quizler, raporlar bitti. Valla bitti. Ben de senin gibi inanamamıştım baştan. Öyle mutluyum ki tarif edemem. Artık özgür öğrenciler arasındayım yaşasın :)

Gerçi bunun yanı sıra gelecek dönem ne ders alacağım diye de düşünmeye başladım. İşte özgürlük dediğin de bi yere kadar günlük naparsın. Ben de dedim ki şu üç beş özgür günümü güzel geçireyim, bi gezeyim. Bu gece 00:30 Kamil Koç otobüsüyle İstanbula’a gidiyorum, yehu. Orada bulunduğum süre içinde (ki muhtemelen 3 gün) sana birşeyler yazamayacağım ama üzülme, dönünce şöyle yanarlı dönerli, fotoğraflı diyaloglu uzuuun bi yazı yazıcam. Söz cidden.

Okul bugün bomboştu, herkesin finali bitmiş evine gitmiş. Sınıflar, Bilkent Vadisi dediğimiz merdivenler, Speed, iktisatın ön tarafı, mühendislik binası, yurt.. Hatta her zaman dopdolu olan çamaşırhane bile bomboş, kıyafetler bile gitmiş. Ben de çok hüzünleniyorum böyle görünce okulu, kendimi kötü hissediyorum. Umarım ikinci dönemi doya doya yaşarım. Artık burada sadece 1 dönemim kaldı. Ya benim bunu sene sonunda yazmam gerekiyo napıyorum ben şimdiden :D

Neyse günlükcağızım, kendine iyi bak. Seni özleyeceğim :)

t-weat

yalnız ben bu linkte yazanların almancasını istiyorum.
Sorunda burda zaten bunu bende yazıyorum ama tam olarak almanca nasıl yazılıyor ?
Mesela "sevgili günlük" kelimesinin almancası ?

hosibaba

t-weat

En geç yarın akşam ama çabuk yardımcı olabilirseniz sevinirm  :)

hosibaba

1-1 cevri yapamam ancak yaklasık olarak dersen yapayım beni skypeden ara
tuttkulu1

t-weat

skype yok bende . burdan bildiğin kadarıyla olabilrmi ?

hosibaba

biraz bekle bakalım bi yarımsaat sürer

hosibaba

Alıntı yapılan: hosibaba - Şubat 20, 2010, 12:06:34 ÖÖ
biraz bekle bakalım bi yarımsaat sürer

Liebes Tagebuch,
heute ist alle die Prüfungen, Präsentationen, Projekte, Aufgaben, Tests, Berichte fertig.Und enlich fertig .Am anfang hatte ich auch wie du nicht nicht geglaubt,. Ich bin so froh, dass ich nicht beschreiben kann. İch bin auch frei geworden wie die anderen  Studenten  obwohl so gleich dass ich angefangen habe das dass ich nächsten schuljahr welchen fächer bekomme . Das ist die Freiheit dass mann nur ein paar tage zu verbringen kann,. Ich sagte auch, dass drei oder fünf freier Tagen werde ich schön genießen, erstmal Reisen.heute um 00:30 mit der rese firma Kamil koc fahre ich nach İstanbul ab olley. Ander zeit das ich İstanbul bin inerhalb drei vier tagenkann ich dir nichts reinschreiben, aber keine Sorge, sobald ich zürrückbin werde dir mit bildern und rotierenden Licht-Dialoge ganz ganz lange schreiben versprochen,erlich..
Die Schule war ganz leer heute, jeder hat sein Finale beendet und sie gingen nach hause. Klassen, die Treppe an der Bilkent-Tal, Speed-, Wirtschafts-Front, die Engineering-Gebäude, Wohnheim .. Auch die Wäscheraum ist immer überfüllt wahr,wahr auch leer,sogar die kleidungen sind auch weg.
Ich bin auch sehr traurig, wenn ich diese Schule so sehe, fühle ich mich schlecht. Ich hoffe, ich lebe, meine zweite Periode Fest. Nun waerde ich nur 1 Periodehier sein. Ach was mache ich den so ,das alles solte ich am ende des schuljahr schreiben was mache ich schon jetz?
Pass auf dich gut auf ich werde dich vermissen mein liebes tagebuch