YENİ VİZE BEKLEYENER KERVANI OCAK 2010 DAN BAşLAYAN MÜRACATLAR İÇİN.

Başlatan berlin01, Şubat 22, 2010, 10:35:53 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

afrooo

Arkadaşlar;
bugün vize bölümünü aradım,memur en geç bir hafta içinde sonucu alırsınız ,gelmezse haftaya tekrar arayın dedi.
cok merak edıyorum ne olacak.hadi hayırlısı.......

berlin01

hadi inşAllah Allah yolunu açık etsin.....benim hanımada mektup gelmiş bu sabah yabancılar polisi ev kontratı ve maaş bordrosonu istemiş....08/07/2010...

bunlar vAllaha hayret yahu.....bakalım beklicez çare yok...bu arada hanım gelecek görüşmeye kadar afroo...izin kullanacak yani ))

beklicez ya çare yok.... ama alman vatandaşından neden bunları istiyorlar anlamadım valla....

herkez için en hayırlısı o olsun vAllaha ne diyeyim afroo...

Alp_eReN

muti kardes sizin süre 2 hafta oldu galiba?? gelismeleri yazarsiniz insAllah..

Mutim

sevgili dostum eşim yarın gidiyo konsolosluga soracak insAllah sizlere hayırlı bir haber veririm:S

afrooo

berlin.
benim nişanlıda alman vatandaşı ondanda hepsini istediler.
ama senın iş neden bu kadar uzadı şaşırdım aslında.
bakalım bu hafta sonuç gelecekmi,dedikleri gibi.
Hayırlısı olsun cümlemizinkinin.

Alp_eReN

arkadaslar ankara konsolosluguna mail cekilmis,burdaki esin konsoloslugu arayip sormasi gerekliymis..acaba bunun ankara konsoloslugunun vize ile ilgili görüsecegim telefon numarasini bilen varsa yazarsa sevinirim
ha birde ankara konsloslugu kargoyu hangi günler gönderiyor?

Alp_eReN

arkadaslar almanyadan mail gönderilmis ve bana bugün bi sms geldi yarin iletinin teslim edilecegini söylüyor....hadi bakalim sanirim sona geldik  :)

Alp_eReN

Alp_eReN

bugün itibariyle pasoportum elimde ve VİZEM geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii halayy:) alkis:) dance:) halayy:) halayy:) halayy:)
darisi kader birligi ettigim siz degerli arkadaslarimaa....
ALLAH YAR VE YARDİMCİNİZ OLSUN İNSALLAH.bekle köln geliyorum halayy:) halayy:)

afrooo

arkadas29

selam herkese ben 8 aydir berlindeyim :) ama neden burdayim bilemiyorum bende 1 yil bekledim vize icin geldi ve berlindeyim Allah herkese sabir versin ben burda 3 sinav yaptim politik yazilimit hören und konusmayani toplam 3 gectim gibi görunuyor  yani B1

Secondvirus

arkadaşlar bu vize için Oturma izni için eksiksiz doldurulmuş 2 adet müracaat formu istediler. bu formu nerede bulabilirim. elinde olan varmı?

Mutim

Alıntı yapılan: Secondvirus - Haziran 21, 2010, 10:38:20 ÖÖ
arkadaşlar bu vize için Oturma izni için eksiksiz doldurulmuş 2 adet müracaat formu istediler. bu formu nerede bulabilirim. elinde olan varmı?

KONSOLOSLUK ÖNLERİNDEN ALINMASI GEREK

Secondvirus

Mutim

Konsolosluk                                             ; İSTANBUL
Başvuru                                                    ; 26.03.2010
Evrakların Yabancı polise gitmesi       ; 01.04.2010
Eşime mektup gitmesi                           ; 22.04.2010
Yabancılar şübesine Evrak Teslim      ; 31.05.2010   
Y. Sübesi Eksik evrak Tamamlama     ; 15.06.2010

MUTLU SONNNNNNNNN                         22.06.2010