YENİ VİZE BEKLEYENER KERVANI OCAK 2010 DAN BAşLAYAN MÜRACATLAR İÇİN.

Başlatan berlin01, Şubat 22, 2010, 10:35:53 ÖÖ

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

afrooo

berlin01

berlin01       müracat 19-01-2010 evraklar y.polisde 12-02-2010

berlin01

berlin01       müracat 19-01-2010 evraklar y.polisde 12-03-2010

afrooo

afrooo   müracaat: 22.12.2009
           çapraz sorgu:11.03.2010

berlin01

berlin01     müracaat: 19.01.2010      evraklar y.polisde : 12.03.2010

afrooo      müracaat: 22.12.2009            çapraz sorgu : 11.03.2010

ARKADAşLAR KATILAM İSTEYENLER EKLEYEREK DEVAM ETSİN...HERKEZE BOL şANSLAR..

Mutim

ARKADASLAR BENCE YENİ BİR KONU İÇERİSİNDE SÜREKLİ GÜNGECELENEBİLECEK BİR DÜZENDE OLURSA DAHA TAKİPLİ VE   SAĞLIKLI OLUR DİYE DÜşÜNÜYORUM NE DERSİNİZ? YENİ BİR KONU AÇINIZ AKTİF BİR şEKİLDE YÖNLENDİRMESİ SİZ YAPINIZ

leyla_29

selam arkadaşlar bende 22.02.2010 da başvurdum. Fakat eşime hala evraklarını götürmesi için haber gelmedi. çapraz sorgu istenecekse şayet evrakları teslim ettikten sonramı yoksa evrakları istemedende çağırabiliyolar mı?

mrtnvn

slm bence capraz sorguyu dusunmeyın hemen once esınız arayıp yabancılar polısını sorsun cunku zaten evraklar hemen esınızın bulundugu yabancılar daıresıne gıtmıyor belkı daha oraya bıle varmamıstır bence esınız yabancılar polısını arayıp evrakların gelıp gelmedıgını ogrensın sıze cvb vermek zorundalar

leyla_29

arkadaşım aradı fakat henüz gelmediğini beklememiz gerektiğini sölüyolarmış. neden bu kadar uzadı anlamadım.

mrtnvn

evraklar salıdan salıya gıdıyo sızınkı belkı dıger salıya kaldıve almanyaya gıtmesı en az 3 hafta suruyo bırde 9 gunluk beklemeyı eklersenız ustune bu gunlerde gelebılır evraklarınız zaten once köln e gıdıyo ve orada degerlendırılıyo sonra yabancılar polısıne gelıyo kı o aradada posta bekleme suresı var yabancılar polısıne ulastıgında bıle sıze gelmesı 1 haftayı bulabılır... bazı yabancılar polısıde ıslerının yogunlugundan bekletebılıyo yanı gelmedı dıye yalan soluyo olabılır

leyla_29

teşşekür ederim arkadaşım cevabına eşim Kölnde oturuyo onun postanın erken gelmesinde faydası olurmu acaba 1 ay oldu artık insan ister istemez olumsuz düşünüyor.

mrtnvn

hakim

KÖLN E30

Bende iki hafta oldu henuz evraklar gitmemiş hafta içi bidaha arayın dediler yabancılar polisi.Başvuru ankara 09.03.2010 benim eşimde köln de umarın hızlı olur.

yesim üzülmez

slm arkadaslar bugün rüyamda bu siteyi okuyorum ve ranis vizesinin ciktigini yazdigini görüyorum insAllah güzel haberler alcaz ranis arkadasimizdan

ranıs7843

inşAllah arkadaşlar;
önümüzdeki hafta buradaki konsolosluğu arıyacam bakalım inşAllah vizeniz tamam der butun arkadaslara mutlu olma dilegıylee