A1 SINAVINA GİRDİM, İşTE SİZE TÜYOLAR VE MEKTUP ÖRNEĞİ

Başlatan Mutim, Mart 19, 2010, 10:24:12 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ayhanurgül

slm mutim mayıs ayında a1 sınavına gırıcez kızkardesımle bırlıkte ve cok heyecanlıyız lutfen bızede elındekı dokumanları yollarmısın.. benım maıl: nurgulguney52@hotmail.com  teskkrler sımdıden

Mutim

Alıntı yapılan: ayhanurgül - Mart 27, 2011, 05:41:20 ÖS
slm mutim mayıs ayında a1 sınavına gırıcez kızkardesımle bırlıkte ve cok heyecanlıyız lutfen bızede elındekı dokumanları yollarmısın.. benım maıl: nurgulguney52@hotmail.com  teskkrler sımdıden

gönderdm , ikinize de basarilar...

ayhanurgül

çokçok teşekkr ederım mutim kardeşim,cok iyi oldu bu örnekler Allah herşeyi gönlünce verir inşAllah..bizde inşallh biran önce bu zorlukları aşıp sevdiğimizle kavuşuruz..

duygufitness

sevgili mutim mektup ornegın oncelıkle yanlıs ...kucuk yanlıslıklarını lutfen kontrol et cunku bırcok kısı bu yanlıklıklarla konuyu ogrenecekler.mesela:MÖCHTEN SİE MİT İHREN  FAMİLİE NACH BERLİN FAHRE=BURADA ihrer olacak.......mektuba baslarkende aynı planla gıdılecek yanı ::İCH MÖCHTE  mit MEİNER  FAMİLİE NACH BERLİN FAHREN ..BU ARADA sıızn mektup orneklerınızı de ındırdım fakat bırcok yanlıs cumle yazılımı var.....bu çok hassas bu konu........
ınsanlara yardım etme çaban muhteşem fakat ince nüanslara dıkkat etmek lazım
herkese basarılar

axsaband

Selamlar arkadaşım Kartları rica etsem bende alabilirmiyim ve mektup örnekleride varsa bu ay sonunda sınavım var..Allah herkesi nyardımcısı olsun...

ayhanurgül

arkadaşlar bu 'almanya aile birleşimi almanca sınavı hazırlık kitabı' nı nerden temin edebilirim.. bütün kitapçılarda varmıdır???

Mutim

Alıntı yapılan: ayhanurgül - Mart 31, 2011, 03:39:53 ÖS
arkadaşlar bu 'almanya aile birleşimi almanca sınavı hazırlık kitabı' nı nerden temin edebilirim.. bütün kitapçılarda varmıdır???

Kitapcilarda bulabilirsin ... Schiritte kitabi

cennetim

Alıntı yapılan: Mutim - Mart 19, 2010, 10:24:12 ÖÖ

BANA ÇIKAN MEKTUP ÖRNEĞİ ; 

MÖCHTEN SİE MİT İHREN FAMİLİE NACH BERLİN FAHREN. SİE SUCHEN EİN ODER ZWİE PERSONEN ZİMMER İM HOTEL? "HOTEL ROSA" ..
SCHREİBEN SİE HOTEL ROSA

1 - VON WANN BİS WANN
2 - WİE VİELE PERSONEN
3 - PREİS ?

SEHR GEERTHE DAMEN UND HERREN                                                12.03.2010

İCH MÖCHTE MEİNE FAMİLİE NACH BERLİN FAHREM
WİR SUCHEN EİN ODER ZWEİ PERSONEN ZİMMER İM HOTEL?
WİR WERDEN VON FREİTAG BİS MONTAG BLEİBEN. WİR SİND DREİ PERSONEN
KÖNNEN SİE MİR BİTTE İNFORMATİONEN ÜBER(HAKKINDA) PREİS GEBEN?
ANDRE İCH KENNE DİE STADT NİCH WÜRDÜN SİE MİR BİTTE İNFORMATİOANEN ÜBER SEHENWÜRDİGKEİTEN , TEATER , FİLM USW. (KULTURPROGRAMM) GEBEN.
İCH WARTE AUF İHRE ANTWORT

İCH DANKE İHNEN İM VORAUS

MİT FREUNDLİCHE GRÜSSE   MUTİM

[

mektuba ich ile başlanıyomu. ben biyerde okumuşdum ich ile başlanmıcakmış ama sen ich le başlamışsın ich ile başlamak serbestmi değılmı şimdiden teşekkürler.

netalmanca

Bu mektup yanlış dolu arkadaşlar.

İsteyenlere mektup ile ilgili yardımcı olabilirim. Öğrencilerim istisnasız geçiyor; İster ilkokul 3. sınıf terk olsun, ister ortaokul, lise mezunu.

Ayrıca şunu da belirtmek isterim. Sınavda  çıkan mektupları öyle bir şekilde öğretiyoruz ki sınavdaki mektup ve form bölümünden oluşan ve toplam 25 puan olan Schreiben bölümünden öğrencilerimiz 24,90 alıyor. 

fuk_18

bi fark yok isdedigin le baslaya bilirisn sen sadece sana verilen orda ki bilgileri soruları güzel bir dilde yazsan yeter

netalmanca

Alıntı yapılan: Mutim - Mart 31, 2011, 08:09:45 ÖS
Kitapcilarda bulabilirsin ... Schiritte kitabi

Arkadaşlar Schritte adlı kitap A1 hazırlık kitabı kesinlikle değildir ve 3 ayrı versiyonu bulunmaktadır. Schritte, Schritte Plus, Schritte International. A1/1 Schritte  ve A1/2 Schritte diye iki kitapla da çalışmak gerekiyor A1 seviyesinde Almanca öğrenebilmek için. Ama Goethe Institut tarafından yapılan sınavın hazırlık kitabı asla değildir.