SİZLER İÇİN HAZIRLANMIş KART SORULARI HEPSİ!!!!

Başlatan Mutim, Mart 19, 2010, 03:15:00 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mufiba

değerli kardeşim hazırlamış oldupun kartları mailime gönderirisen sevinirim.şimdidedn çok teşekkürler .Kolay gelsin Allah yardımcın olsun.
mail adresim:mufiba@hotmail.com

ask kızı

rica etsem banada gönderirimisin ? o kart sorularını mektup örneklerini....

Mutim

sevgili kardeşim mailadresini gönserirsen sana da istediklerini gönderebilirsin, ileti olarak atarsın

kubilaymutluhan

s.a arkadaşım 2 temmuzda bende gireceğim rica etsem banada çalışma kartlarının olduğu dosyayı genderebilirmisin şimdiden teşekkur ederim. Allahım Türkü korusun ve yüceltsin..

kubilaymutluhan

Mutim

isteğin üzerine çalışma kartları sana gönderilmiştir.

yazin

kardeş bende rica edebilirmiyim.emeğine sağlık..

Mutim

mail adresini ileti olarak gönderirsen sende bu uygulamadan yararlanabilirsin. sevgiler.

nevince

Merhaba öncelikle.
Bende 25 Haziranda sınava giriyorum. Bu kelimeleri bana atabilirseniz sevinirim.
nevin_basar@hotmail.com

Çok teşekkürler...

Mutim

Sevgili Nevince , isteğin üzerine tüm çalışma kartları mail adresine gönderilmiştir.. İyi çalışmalar dilerim

mufiba

dostum yapmış olduğun çalışman çok güzel rica etsem benim mail adresimede gönderirmisin      mufiba@hotmail.com ,şimdiden teşekkürler

Mutim

sevgili kardeşim isteğin üzerine kart soruları mail adresine gönderilmiştir. Dualarını bizlere eksik etmessen sevinirim. Allah zihin açıklığı ve kolaylık nasip etsin sana ve senin gibi sınava hazırlanan kardeşlerimize.

ogkaan

BENDE 14 HAZİRANDA SINAVA GİRİYORUM RİCA ETSEM  KART SORULARINI MAİLİME GÖNDEREBİLİRMİSİN?
ogkaan@hotmail.com

HamzaD

22 Haziranda Sınava gırıyorum arkadaslarrr ANKARA    sınava gıren arkadaslar varsa arasın beraber çalaşabılırız 

543 789 68 87

mechull

Alıntı yapılan: Mutim - Mart 19, 2010, 03:15:00 ÖS
BU KARTLAR ÇOĞUNLUKLA SEVGİLİ ARKADASIMIZ "SİMS"İN EMEĞİYLE OLUşMUşTUR. BEN İSE BİRAZ DAHA GÖRSELLİK VE EKLEMELER DÜZENLEMELER YAPARAK SİZLERİN DAHA KOLAY ÖĞRENMESİ İÇİN PAYLAşIYORUM.. EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEşEKKÜR EDERİM..

NOT: BASKA HİÇ BİRYERDE BULAMAYACAĞINIZ VE TÜMÜNÜN GEOTHEDE CIKTIGI KESİNLEşMİş VE GOETHE ALMAN ÖGRETMENLERİNİNDE YARDIMIYLA DERLENMİş KART SORULARI. İYİ BİR CALISMAYLA %100 DE 100 BAşARILI OLACAĞINIZA İNANIYORUM.

ARKADAşLAR SAYFALAR WORD 'DE ÖZENLE HAZIRLANDIĞI İÇİN , BURAYA YAYINLAMAKDA PROBLEM OLUYOR TAM ANLASILIR BİR şEKİLDE CIKMIYOR EĞER İSTEYENLER VARSA 3 SAYFALIK WORD CALISMASINI MAİLİNİZE ATAYIM

dimmus

fuataslanboga

kardeş slm fuat.aslanboga@hotmail.com atarsan sevinirim saygılar tşkler..............