26.03'DE VİZE BASVURU YAPILDI, İşTE SİZE BİLGİLER!

Başlatan Mutim, Nisan 01, 2010, 10:04:21 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

endoplazmikretikulum

:D
hadi hayırlısı en yakın zamanda müsbet bi cevap cıkarda hayırlı
haberlerını duyarız
konsoloslugu nasıl cıkarabıldın hayret

baya ugrastın galıba ulasmak ıcın

Mutim

Valla kanka haydi bismillah dedim :) çaldı :D sabah sabah... normalde cok zor cıkıyordu :)

Mutim

Bugünle beraber 18. gün halen bir ses seda yok

YER         ;    İSTANBUL
Başvuru ;    26.03.2010
EVRAKLARIN ALMANYAYA GİTMESİ ; 01.04.2010

nonono

konsoloslukta randevuda. almanca olarak sizlere neler soruldu acaba.yazarmısın .

Mutim

KARDEşİM İLK SAYFADA YAZDIM ORAYA BAKABİLİRSİN, ALMANCA KONUSMAMDA PROBLEM YOKTU UMARIM SENİN ALLAH İşLERİNİ KOLAYLAşTIRIR, CANINI SIKMA İÇİNİ FERAH TUT,HERşEYİN HAYIRLISI ALLAH NASİP EDER. SANA NE GELİRSE BİZE BİLDİR MUTLAKA BİR ÇÖZÜMÜ VARDIR KARDEşİM

nonono

HNGİ KONSOLOSLUĞA GTTİN ACABA BEN İSTNBULDKNDEYDİM VE ÇOK TERS DAVRANDI BAANN :s

Mutim

Bende istanbuldaki konsoloslukdaydım.. Sana net olarak neler sordu, kişisel bilgilerde bir sıkıntı olmadı demi? hani veremeceğin cevaplar falan oldumu

nonono

sordukları ne zamn tanıştınız nerde tanıştınız eşin ne iş yapıyo. kimin aracılığıyla tnaıştınız doğum tarihi ne .bunlara cvp verdim heyecan vardı birazda .kadınada söyledim ama ne bilim çok tuhaftı. sonra lamnca olarak yaşımı sordu çocuğun varmı dedi.  1 .2 bişi daha sordum ama gerçkten bilmediğim kelimelerdi kendisinede dedim hatta.sonra işte yetersiz dil seviyeniz dedi. sınavdanda 75 puan almıştım .ups dende  kağıt geldi. ayın 27sinde konsolosluğa çağrıyolar. bazı husuların açığa çıkarılması gerek diyo. bakalım nolucak . çok merk ediyorum

Mutim

kardeşim büyük ihtimalle sanırım tekrar görüşmek istemişlerdir, telaşa kapılma , net cevaplar alamadıkları için bu şekilde davranmış olabilirler , dolayısıyla sen eşinle ve yaşadıklarınızla alakalı bilgiler edin yanında fotograflar götürürsün.. Ayrıca tanısma ve evlenme kararlarını nasıl anlattın yani kendine göre netmiydi herşey? almanca soru sordugunda anlamadıgını heyecandan net cevaplar veremediğini söyleseydin, ama artık bundan sonraki randevuya konstra olacak bunu unut gitsin kardeşim hiç takılmayacaksın tamamı

nonono

söyledim ordaki görevliyede  heyecanlıyım  diye. almanca olarak sorduklarında.oda heyecanlanıcak ne var diyo. heyecanlanıyo insan ister istemez. evet türkçe olarak sorduklarındada işte. bana ne iş yapıyo dedi bende  söyledim hanfendi nerede yani dedi fabrikadamı dedi evet dedim öyle sölesene dedi.çok ters bi insandı ya. cvp veriyorum . tersliyo falan.bnde karşılık vermk istemiyorum tbi.zor tuttum zaten.....

Mutim

Kardeşim konuşma uslübü tabii ki cok önemli , egoist biriyle muhatap olmussun biraz sabırlı ilımlı davran bundan sonraki görüşmende , net olaracak onun davranısına aldanmadan onu seviyesine inmeden kendi yorumlarınla anlatıklarınla ağırlıgını koyacaksın psikolojik bir savas içerisinde olacaksın, sözlü bir savas içerisinde değil. Sonucda sen oraya gittiğinde , net bir insan olarak yapacaklarında ne kadar kararlı oldugunu belirtmelisin onlar sana lkişisel seyler soracaktır büyük ihtimalle , herşeye hazırlıklı olacaksın ama kendini di kaybetme tamamı kardeşim davranısları önemli değil sen sana sorulan cevaplara netlik getir. Samimi ol anlatıklarında oldumu kardeşim çok fazla takılma, bunu unut tekrardan git.

nonono

evet. birdahaki sefere dahada net bi şeklde anlatmm gerek sanırım . tekrrdan almanca olarak bişilerde sorarlar sanırım . çok teşekkrler. gerçkten.verdiğin bilgiler için çok yardımcı oldun. Allah razı olsun gerçkten

Mutim

Olurmu kardeşim daima ne olursa hiç çekinmeden yaz, bak unutma gittiğinde gayet rahat olmalısın , karşındakilere magdur bir insan görünümü vermemelisin, kararlı olacaksın , resmen psikolojikmen sunu belirticeksin, (kardesim sizin neyin sorgusunu yapıyorsunuz? işte durum bundan ibaret? ne var bunda) der gibi yaşanan herşeyi netli ile anlatacaksın kardeşim. Sen bir ilişki yaşıyorsun , bunu yürekden en iyi şekilde paylaşman gereken bir yerde olacaksın ne varsa paylacaksın.. Sıkma canını sakın tamamı kardeşim.

Mutim

Mutim

Bugünle beraber 20. gün eşime halen mektup gitmedi , konsoloslukdaki kadın ortalama 3 haftada cevap gelir dedi umarım dediği gibi olur

endoplazmikretikulum

SIKINTI YAPMA KARDEşİM RAHAT OL
BIIYORUM SOYLEMESI DİLE KOLAY AMA
HAYIRLISIYLA GUZEL HABERLERI ALICAKSIN TEZ ZAMANDA
DUALARIMIZ SIZLERLE

Mutim

Sağolasın dostum inan dualarınız yüreğimi ferahlatıyor, inşAllah en kısa zamanda bu güzel haberide sizlerle ilk paylaşırım.. Sürekli bunu dile getirmemin sebebide , bu uzun sürecli  yolda her anın heyecanını , zorluğunu ,süreclerin nasıl gittini bildirmek aslında .
siz değerli arkadaslarımın varlığını hissetmek gerçekten çok güzel