26.03'DE VİZE BASVURU YAPILDI, İşTE SİZE BİLGİLER!

Başlatan Mutim, Nisan 01, 2010, 10:04:21 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mutim

Bugünle beraber 21. gün yine ses seda yok.. Allah sabır ve selamet hayır nasip etsin.. insan ister istemez meraklanıyor :)

Mutim

Bugünle beraber 24. gün, bekleyişler zorlaşıyor, merak ve heyecan artıyor.. Ama ses seda yok , eşime de mektup gitmemiş daha ne olacak acaba merak ediyorum.

C4TiMeR

Hocam bende senin yazılara bakıyom benden bi kac gün önce vermişin benimde bugun 20. gün hala ses seda yok sadece gecen hafta pazartesi mailin ulaştığı bilgisini aldık beklemeye devam  :-\

Mutim

Yarın eşim alman polisine gidip soracak bakalım durumu nedir ben bıradaki konsoloslugu aradım , hasto sonunu saymazask evraklar 3 günde gitti ama halen ses seda yok.. Dua ve sabır etmekden baska caremiz yok gibi görünüyor, hayırlısı artık

endoplazmikretikulum

ENDİşE ETMEYIN VE UMUTSUZLUGA KAPILMAYIN ARKADASLAR
ALLAHIN IZNIYLE EN GUZELI OLUCAK
DUALARIMIZ SIZINLE...

C4TiMeR

Eşim devamlı gidiyor kadın demiş gelir gelmez ben sizi ariyacam kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayin demiş eşime bakalım hayırlısı.

Mutim

iNSALLA ENDOPLAZMİK DOSTUM, DUALARIN İÇİN ALLAH RAZI OLSUN..

endoplazmikretikulum

leyla_29

arkadaşım benim eşime de 26. günde gitti mektup bu hafta sonuna kadar eline geçer merak etme. Allah kolaylık versin.

Mutim

Sevgili Leyla kardeşim, öylemi dersin gerçekten , insAllah dediğin gibidir. Yine de eşim bugun tüm eksiklerini öğrenecek internetten benide sigortalı yapacakmıs , ondan sonra yarında alman polisine gidip bana mektup gelmedi evraklarım hazır falan diyecek. İnsAllah dediğin gibi olur kardeşim . Dualarınu eksik etme

Mutim

Bugünle beraber 25. gün , içim rahat  fakat içime de gün ve gün kuşku düşüyor , ister istemez, tahamülü olmayan bir nokta da olmak , var veya yok olmak gibi bir durum.... evraklar 20 gündür alman polisinde(konsoloslukda) fakat halen mektup gitmemiş eşime. Allah kalbimize göre verir insAllah, dualarınızı bekliyorum sevgili dostlarım

canımsın_

dualarımız seninle inşAllah çok yakında sende en güzel haberleri alırsın umarım bu yoda en önemli olan şey sabır ve selamet göstermek..Allah herkeze sabır ve selamet nasip etsin

Mutim

SEVGİLİ KARDEşİM DUALARIN İÇİN ALLAH RAZI OLSUN.. İNşALLAH BU GÜZEL HABERLERİ SİZLERE YİNE VERME FIRSATINI NASİP EDER ALLAH BANA... VARLIĞINIZI GÖRMEK GÜZEL KARDESLERİM

leyla_29

Alıntı yapılan: Mutim - Nisan 20, 2010, 09:15:31 ÖÖ
Sevgili Leyla kardeşim, öylemi dersin gerçekten , insAllah dediğin gibidir. Yine de eşim bugun tüm eksiklerini öğrenecek internetten benide sigortalı yapacakmıs , ondan sonra yarında alman polisine gidip bana mektup gelmedi evraklarım hazır falan diyecek. İnsAllah dediğin gibi olur kardeşim . Dualarınu eksik etme
Hadi hayırlısı arkadaşım evraklarını verir şayet eksikleri varsa onları tamamlayıp tekrar götürür. Allah işinizi rast getirsin arkadaşım. benim eşimde bugün yabancılar şubesine gitmiş durumu sormaya evraklarınız hala işlemde henüz bişey yok demişler. bekliyoruz sabırla. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Mutim

İnşallh kardeşim hayırlısıyla güzel haberler almayı nasip etsin Allah  cümlemize