çeviri yardım

Başlatan akora81, Nisan 26, 2010, 03:12:01 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

akora81

almanya ebaydan 2 ayrı satıcıdan ürün aldım fakat ödeme paypal değildi ben  alttaki gibi bir ödeme sistemini yeni görüyorum linki bu ( https://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270560537810&ssPageName=ADME:X:AAQ:DE:1123 ) bu ödeme siteminden birşey anlamadım fakat havale yap dedim şu anda ebay ekranımda ödenmiş gibi gözüküyor ama satıcı bugün bana alttaki mesajı gönderdi almancam hiç yok ben bu ödemeyi nasıl yapacağımı hiç bilmiyorum.aradanda 10 gün geçti

satıcıdan gelen mesaj
Hallo Herr Gurbuzer, danke nochmals fürs Ersteigern des Luftmengensensors! Um eine schnelle Abwicklung zu ermöglichen ein kleiner Hinweis: ich fahre Ende dieser Woche in Urlaub. Daher wäre es gut, wenn Sie die Überweisung baldmöglichst machen könnten.Der Versand erfolgt dann sofort nach Zahlungseingang. Danke und viele Grüße, Martin Völkner.

akora81

Kimse yardımcı olmuyor nasıl bir forum sitesi anlamadım en azından şu metni çevirmede birisi yardımcı olsa çok birşey istemedimki !

Mutim

Kardeim google ceviriciyi kullan diyeceğim fakat o da ne kadar sağlıklı ceviri yapar bilinmez. Almancası iyi olan arkadaslarımızda uzun zamandır forumda yoklar, benimde  yeteri kadar bilgim yok. Sabret et kardşeim insAllah , yardımcı olacak olan bir kardşeimiz gelir.

IGDIR76

Hallo Herr Gurbuzer, danke nochmals fürs Ersteigern des Luftmengensensors! Um eine schnelle Abwicklung zu ermöglichen ein kleiner Hinweis: ich fahre Ende dieser Woche in Urlaub. Daher wäre es gut, wenn Sie die Überweisung baldmöglichst machen könnten.Der Versand erfolgt dann sofort nach Zahlungseingang. Danke und viele Grüße, Martin Völkner.

Merhaba Bay Gurbuzer, Luftmengensensor (Arabanin motoruna giden havayi ölcen alet, ama türkcesini bilmiyorum) i aldiginiz icin tesekkür ederim. Aramizdaki Ticaretin daha cabuk gerceklesmesi icin tavsiyem sudur:

Bu Hafta sonu tatile cikiyorum, buyüzden bana yapacaginiz havale islemini ne kadar cabuk yapsaniz o kadar iyi olur.

Para kontoma girer girmez Parcayi gönderecegim. Selam eder ve bir kere daha Tessekkür ederim.

( Yani adam diyorki, kardesim parcayi aldin, haftaya tatile cikacam, parami gönder, sana parcayi göndereyim)

Benim anlamadigim sen bu parcayi ebayden aldin. Türkiye ye mi gönderecek adam parcayi? Yoksa almanyadami kaliyorsun.