Almanyada açık alanda içki içmenin cezası nedir

Başlatan faker, Mayıs 23, 2010, 03:40:02 ÖÖ

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

faker

sa beyler ben iki yıl önce almanyaya babannemlerin yanına tatile gitmiştim o zmanlar yaşım 16 idi kuzenimle bir çılgınlık yapıp vodka içmeye karar verdik  ve kuzenimi 18 yaşınaki bir arkadşaına vodka aldırdık normalde orda açık alanda alkol alınmıyordu ama bazen bazı kişilerin içki içtiğini görüyorduk ve orda içmeye başladık sonra noldusa 3-4 tane polis arabası geldi ve bizden kimlik sitedi ancak almancamız lmadığı için birşey yapamdık  Allahtan oraki bir türk  durumu görüp geldi ve durumu bize izah etti  kimliğimiz olmadığından dah sonra pasportlarımız istediler ama yanımızda yoktu bu sefer yaşımızı sordu ilk başta yalan söyleyip 18 demeyi düşündüm ama pasaport gelince ortaya çıkar diye ibşrşey söyleyemedim  ve birisi kaldığımız eve haber verip pasaportlarımızı getirdi ve sonra polis bizi karakola götürdü vs derken bırakıldık ben 3 gün sona ütrkiyeye döndüm ama orda kaln diğer kuzenim mahkem gibisnden birşeye çıkmış ve 1 ay huzurevinde çalışma cezası almış ben almanyada olmadığım için  mahkemeye çıkmadım ve şimdi yaşım 18 almanyayı tekrar ziyaret etmek istiyorum başıma geçmişteki olay sıkıntı olrumu

haberci

:)) yok  SIKINTI olmaz,onemsiz bi olay..takma kafana.:)

esma 41

Alıntı yapılan: faker - Mayıs 23, 2010, 03:40:02 ÖÖ
sa beyler ben iki yıl önce almanyaya babannemlerin yanına tatile gitmiştim o zmanlar yaşım 16 idi kuzenimle bir çılgınlık yapıp vodka içmeye karar verdik  ve kuzenimi 18 yaşınaki bir arkadşaına vodka aldırdık normalde orda açık alanda alkol alınmıyordu ama bazen bazı kişilerin içki içtiğini görüyorduk ve orda içmeye başladık sonra noldusa 3-4 tane polis arabası geldi ve bizden kimlik sitedi ancak almancamız lmadığı için birşey yapamdık  Allah'tan oraki bir türk  durumu görüp geldi ve durumu bize izah etti  kimliğimiz olmadığından dah sonra pasportlarımız istediler ama yanımızda yoktu bu sefer yaşımızı sordu ilk başta yalan söyleyip 18 demeyi düşündüm ama pasaport gelince ortaya çıkar diye ibşrşey söyleyemedim  ve birisi kaldığımız eve haber verip pasaportlarımızı getirdi ve sonra polis bizi karakola götürdü vs derken bırakıldık ben 3 gün sona ütrkiyeye döndüm ama orda kaln diğer kuzenim mahkem gibisnden birşeye çıkmış ve 1 ay huzurevinde çalışma cezası almış ben Almanya'da olmadığım için  mahkemeye çıkmadım ve şimdi yaşım 18 almanyayı tekrar ziyaret etmek istiyorum başıma geçmişteki olay sıkıntı olrumu

Bir daha icmez isen olmaz , eger icersen birseyler olabilir:)

ckokler

Yok, sadece agir cezalarda sicile islenir o yuzden olmaz. Gidip tekrar vodka icsende birsey olmaz :)