Ders 4: şimdiki Zamanda Cümle Kurulumu

Başlatan Lara, Ekim 06, 2006, 05:25:26 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

QUELLE35

Alıntı yapılan: MuhaяяeM - Ağustos 23, 2007, 01:34:12 ÖS
ä karakterini ALT + 132 kullanarak, ß karakterini ALT + 225 kullanarak çıkartabilirsiniz.
(ALT +132 , Alt tuşuna basılı olarak 132 yazılması demektir.)

Teşekkür ederim

emre35

ELİNE SAĞLIK AMA BAZILARI GELMEK FİİLİNİ GECHE DİYE YAZMIşLAR 

Beleraphontes

"ä" harfini bulamazsan "ae" olarak yazabilirsin. Aklımda böyle kalmış. Ama yine de teyit edilmesi gerekir:).

arman_22

almanca herkesin yorulmadan öğrenebileceği sabır eve emek isteyen bir dildir....

wolfi

arkadaslar ben gül ben de yeni buldum bu siteyi almanca calisiyorum yeni ögreniyorum bana da yardimci olurmusunuz gül bitte

pirhaanaa

ya arkadaslar ben eyup bende iki yildir almanca ogrenmeye calisiyorum ama tik yok bu dili gaiba ben ogrenemiyecem eger sizin bildiginiz bi yontem varsa lutfen benimlede paylasin...

nanac

arkadaslar uzun cümlelerin türkce anlamlarini yazarsaniz cok sevinirim yeni basladim ben ve bazi cümleleri anlamakta zorlaniyorum yardimci olursunuz umarim tesekkürler

omerenkur

bence bu işi ehillere bıraksanız daha iyi olacak önüne gelen bişey yazıyor kafa karışıyor

MuhaяяeM

Değerli üyelerimiz, Almanca Zamanlar ve Cümleler başlığını verdiğimiz bu bölümde almancax eğitmenleri tarafından hazırlanan Almanca dersler yer almaktadır.

Görüldüğü gibi bu ders konularına konu ile ilgisi olan ve olmayan soru içerikli birçok mesaj yazılmaktadır.

almancax forumlarında Almanca soruların sorulduğu ve cevaplandığı tek bölüm ALMANCA HAKKINDA SORULAR VE CEVAPLAR adlı bölümdür.Almanca hakkında yardım talepleri, sorular, ödevler, merak edilenler... ALMANCA HAKKINDA SORULAR VE CEVAPLAR adlı bölüme yazılmalıdır.

Bu konu daha fazla dağılmaması için mesaj yazmaya kapatılmıştır.Göndermek istediğiniz yazıları ilgili bir bölüme yeni bir konu açarak gönderebilirsiniz.
Anlayışla karşılayacağınızı umar, ilginiz için teşekkür ederiz.