ALMANYA VİZEM ONAYLANMIS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Başlatan Mutim, Haziran 17, 2010, 07:11:05 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tugce_doerjer

halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:)

gozun aydın mutım ınan senın vıze sonucunu ogrenmek ıcın ozellıkle gırdım sıteye hadı gozun aydın Allah gonlune gore verdı duaların kabul oldu

darısı dıger bekleyenlerın basına ınsAllah  alkis:) yuppi:) alkis:) yuppi:)

hopelessly

Hayirli ugurlu olsun arkadasim.Darisi tum vize bekleyen arkadaslarin basina insAllah.Cok sevindim.Allah tamamina erdirsin...

ufucuk

Alıntı yapılan: Mutim - Haziran 18, 2010, 12:53:53 ÖÖ

işlemler falan vardır içeride,hayırlısı kardeşim dert etme. cıksında 1 hafta sonra gelsin vizen
aldın mı cevabı?

nevince

Hayırlı olsun. Darısı tüm vize bekleyenlerin başına.

Mutim

Alıntı yapılan: 3,14 - Haziran 18, 2010, 12:51:28 ÖS
--> Hayirli Ugurlu Olsun, Gözün Aydin Mutim, Allah Seni Bir An Önce Sevdigine Kavustursun InsAllah!

Amin..... Teşekkür ederim dostum, Allah yuva kurmak isteyen tüm kardeşlerimin yuvasını saygı ve sevgi çercevesi içerisinde kurmayı nasip etsin

Mutim

Alıntı yapılan: haeret - Haziran 18, 2010, 07:55:23 ÖS
mutuim cok sevindim Allah yolunu acik etsin halayy:)

Allah cümlemizin yolunu açık etsin, teşekkür ederim sevincime ortak oldugunuz için

Mutim

Alıntı yapılan: kurucu52 - Haziran 18, 2010, 09:05:14 ÖS
hayırlı olsun kardesım gozun aydın.sorunsuz bır sekılde gıdersın:)darısı bızım basımıza.

Teşekkür ederim, dualarım sizinle. İnşAllah senin ve senin gibi bekleyen tüm kardeşlerime Allah güzel bir yuva kurmayı nasip eder insAllah.

Mutim

Alıntı yapılan: berlin01 - Haziran 18, 2010, 10:07:57 ÖS
hayırlı uğurlu olsun.... kendime çıkmış gibi sevindim...,
Allah utansırmasın..
hayat yeni bşalıyor... hadi bakalım Allah yolunu açık etsin okey:)

Sevgili berlin Allah sana da sabır ihsan etsin ve en kısa zamanda kalbine göre güzellikleri sana nasip eder insAllah. Allahdan herşeyden önce hayır ve hayırlı bir yuva kuracaksam istiyorum ne istersem. İnşAllah başlayacağım bu yeni hayat mücadelesinde yenik düşmem, kimseyede muhtaç olmak istemem. Allah cümlemizin yar ve yardımcısı olsun. Sevdikleriyle mutlu bir hayat yaşamayı nasip etsin. İnsAllah beklenti içinde olan dostlarıma ALLAH bir hayır ve mücize kapısı açar....Amin..

Mutim

Alıntı yapılan: Alp_eReN - Haziran 19, 2010, 02:24:31 ÖS
bugün itibariyle pasoportum elimde ve VİZEM geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii  alkis:) alkis:) alkis:) clap:) clap:)     
darisi kader birligi ettigim siz degerli arkadaslarimaa.... halayy:) halayy:)
Allah YAR VE YARDİMCİNİZ OLSUN İNSAllah.bekle köln geliyorum   halayy:)

ALP EREN kardeşim... hadi gözün aydın .... benimde pass bir gelse şu heyecanım 2ye katlansa :) Senin adına çok sevindim gerçekten,birde kölne geliyorsun :=)

Mutim

Mutim

Alıntı yapılan: hopelessly - Haziran 19, 2010, 07:27:54 ÖS
Hayirli ugurlu olsun arkadasim.Darisi tum vize bekleyen arkadaslarin basina insAllah.Cok sevindim.Allah tamamina erdirsin...

Amin kardeşim, cümlemizi Allah işlerinde tamamına erdirsin. Mutlu bir yuva kurma yolunda kolaylık nasip etsin, vize bekleyen kardeşlerimede Allah biran önce mutlu haberler almayı nasip etsin.

Mutim

Alıntı yapılan: tugce_doerjer - Haziran 19, 2010, 02:37:36 ÖS
halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:)

gozun aydın mutım ınan senın vıze sonucunu ogrenmek ıcın ozellıkle gırdım sıteye hadı gozun aydın Allah gonlune gore verdı duaların kabul oldu

darısı dıger bekleyenlerın basına ınsAllah  alkis:) yuppi:) alkis:) yuppi:)

halayy:) KARDEşİM BENİM , SEVİNCİME ORTAK OLDUĞUN İÇİN TEşEKKÜR EDERİM. SİZ DEĞERLİ DOSTLARIMIN DUALARI MANEVİ GÜCÜNÜ YANIMDA HİSSETTİĞİM İÇN ÇOK MUTLUYUM. ALLAH DUALARIMIZI KABUL ETTİ.. İNSALLAH TÜM KARDEşLERİMİNDE DUALARINI DUAYAR.. BU DAYANIşMA İÇİNDE BAşLAYAN KARDEşLİKLER İNSALLAH YURT DIşINDA DA , BİRBİRLERİNİ GÖRMEDEN DUA EDEN İNSANLARIN BİR ARAYA GELİP , HAYIRLI BİR DOSTLUKLARDA BULUNMALARINI ALLAHDAN İSTERİM..

fsn38

GÖZÜN AYDIN KARDEşİM alkis:) alkis:) alkis:) DARISI TÜM BEKLEYENLERİN BAşINA  YOLUN AÇIK OLSUN ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN

Mutim

Alıntı yapılan: fsn38 - Haziran 20, 2010, 11:17:06 ÖÖ
GÖZÜN AYDIN KARDEşİM alkis:) alkis:) alkis:) DARISI TÜM BEKLEYENLERİN BAşINA  YOLUN AÇIK OLSUN Allah YAR VE YARDIMCIN OLSUN

sevgili arkadasım Allah razı olsun.. darısı dediğin gibi tüm bekleyenlerin basına.

erdal1986

mutim inan bana senin adına çok sevindim, siteye girdiğimden beri
senin nasıl insanlara yardım ettiğin morel verdiğini gördüm ve inan
vizenin çıktığını çok çok sevindim..
RABBİM sana ömür boyu sağlıklı bi yaşam nasip eylesin inşAllah..
ALLAH yolunu açık etsin..

bizde daha beklemedeyiz..

a.e.o

Mutim

Alıntı yapılan: erdal1986 - Haziran 20, 2010, 05:26:04 ÖS
mutim inan bana senin adına çok sevindim, siteye girdiğimden beri
senin nasıl insanlara yardım ettiğin morel verdiğini gördüm ve inan
vizenin çıktığını çok çok sevindim..
RABBİM sana ömür boyu sağlıklı bi yaşam nasip eylesin inşAllah..
Allah yolunu açık etsin..

bizde daha beklemedeyiz..

a.e.o

SEVGİLİ ERDAL KARDEşİM, İÇTENLİĞİN İÇİN TEşEKKÜR EDİYORUM. BİLİYORSUN Kİ BU SÜRECLERİN NE KADAR ÖZVERİ VE BİLGİ GEREKTİRDİĞİNİ , SIKINTISIDA CABASI. ELİMDEN GELDİĞİNCE , BURADA DEĞERLİ KARDEşLERİMİZİN YÜKÜNÜ HAFİFLETMEYE ÇALIşTIM, EYER BÖYLE BİR İZLENİM BIRAKTIYSAM NE MUTLU BANA.. YÜCE ALLAHIM SİZİN GİBİ GÖRMEDEN BİRBİRİNE DUA EDEN KARDEşLERİMİZİN DE İşLERİNİ RAST GETİRSİN , BU DÜNYADA KİşİYE VERİLMİş BANA GÖRE ÇOK BÜYÜK BİR MÜKAFATTIR. TANIMADIGIN VE GÖRMEDİĞİN BİRİLERİNDEN DUA ALMAK..

KARDEşİM, İNşALLAH SENİNDE VİZEN EN KISA ZAMANDA ONAYLANIR VE ELİNE ULAşIR HAYIRLI VE TEMELİNDE İMAN OLAN GÜZEL BİR YUVA KURMAN DİLEĞİYLE... YÜCE ALLAH AYETİNDE şÖYLE BUYURUYOR..
Ey iman edenler, sabır ve namaz ile Allah'dan yardım isteyin. Muhakkak ki Allah sabredenlerle beraberdir.  (Bakara, 153)"

Sabret kardeşim, sürekli edilen dualarını Allahım kabul edermiş. Allah yar ve yardımcınız olsun.

hakim

Ben sana demedimmi? gec olsun temiz olsun bak sonunda nasil hayirli haberini aldin Allah yolunu acik etsin