Almanca a2 ve b1 sertifika sinavina girdim

Başlatan cetince, Haziran 29, 2010, 12:10:39 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cetince

slm herkese.sinava girdim a2 ve b1.gerckten istenildikten sonra yapilmicak degil.ama benim pekte iyi degildi.yani b1 umidim yok.sprechenda kendimi anlatmaya b1 isaretledi prufer.resim anlatmamda a2 isretledi.ama partnerim cokta iyi degildi bende okadar iyi dedilim ama o bendende beter ciklti ve cok heycan yapti ama yinede biseyler anlatabildik.oda a2 olur bence.mektubumu yazdim girisw bolumune cok adres ve giris yazisini guzelce yazdim.sonunuda guzel yazdim,ama konuyuda anladim ama cumle hatam cok oldu.belkide orasida a2 olur.ya ben a2 alsam benim icin guzel bi baslangic olucak.cunku ofkadarda hazir degildim kursumda pek iyi degildi.zaten gelelide 1 sene oluyo zamanla onuda yapariz elbet.sprechen ve mektup a2 olur eminim ama horen ve lesenda var sonucta.alabilirmiyim sizce.

muni

insAllah alırsınız....ney resmi gösterdiler,konu neydi? arkadasınızla neyi konusmanızı istediler yazarmısınız?

cetince

resım apotheke resmı vardı.apothekede bı kadın vardı ılac alıyodu.partnerimle konumuzda bir almanca film izlicem computer dan bunu organize etmemizi istedi.

alibaba

insAllah b1 alirsin arkadasim bende hazirlaniyorum b1 icin haftaya cuma sinavim var.frankfurt.sinav hakkinda biraz bahsedebilirmisin. özellikle su hören bölümünden valllaha cok makbule gecer.Allah yardimcimiz olsun!!!

muni

cevap icin tesekkurler cetince,umarım gecmissinizdir...

cetince

horen aslında kolay.ama tek bıkere dınletılıyo.kelıme bılgın fazlaysa horenda dikkat ettikten sonra yaparsın.lesenda anlatılcak bisey yok okudugunu anlama dogru yanlıs bolumu bosluk doldurma falan var.sonra schreiben var.2tane mektup konusu veriyolar.bu yuzden avantajın var cunku hangisi kolayına geliyosa onu yapıyosun.tek sprechen geliyo.stres heycan yapma yeter.kelime bilgin coksa ve cumle kurmakta zorlanmıyosan en kolay bolum burası kardesim.simdiden basarılar sana.sakın takma.

muni

sagolasın cetince...mektup konularını hatırlıyomusun? belki aynisini sorarlar....

cetince

mektup konulari.bilgisayar kursuna gidiyosunuz carbamba gunu.ama calistiginiz icin carsamba gunu sikitiya dusuyosun.arkadasina senin icin carsamba gunu senin yerine ise gitmesini soyluosun.diger  mektupta iste evinin penceresi bozuluyo bunun icin ev burosundan yardim istiyosun

unbalanced

bu mektup konusunda ki adres yazma olayi nedir ben anlamadim arkadaslar.benim mektup konum suydu.siz kiracisiniz ve genc komsunuz cok yüksek sesle müzik dinliyor.ev sahibinize onu sikayet edeceksiniz ilgilenmesi icin.ben baslangicta sehr gehrter herr ........ yazdim ve bitiste mit freundlichen grüssen yazdim ama adres falan yazmadim.yanlismi oldu simdi. ???

xmcraex

yok yanlis yapmamissiniz tabikide ama bazi mektuplarda adrese yazmakda gerekebiliyor