ISLAM = Terrorismus ?

Başlatan Ashtoret, Ekim 07, 2006, 10:57:44 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SS Offizier

Alıntı yapılan: smaili - Şubat 08, 2009, 07:24:43 ÖSPeygamber Efendimiz S.A.V in hayatini cok iyi bilmen lazim ve getirdiklerini anlattiklarini tarafsiz bir sekilde tartabilmen lazim bu yanlis düsüncelerinde  ancak ozaman kurtulabilirsin. Böyle kücücük bir beyinle ne manaya geldigini dahi anlayamadigin ne anlatilmak istedigin kendi yanlis bilgilerinde yorumladigin ayetleri sanki yanlismis gibi lanse etmen sana bi arti kazandirmaz. Aksine kücülürsün. Senin türünden bir yaratik olarak, insan olarak sana tavsiyem ancak baris dini Islami iki cihan serveri Hazreti Muhammed S.A.V efendimizi hayatini okuman olabilir. Arastirip bulmak istersen bir cok kitaptan kaynaktan gercek islami ögrenebilirsin. Yoksa bu kara kafanla Kuran-i Kerim gibi bir kitabi yorumlamaya kalkma. Gercekten bilmek istiyorsan mevcut tevsirlerden yararlan.

Allahin yarattigi bir dünyada Onu, Kitaplarini, Rasullerini ve Allhin vaadlerini inkar edenlerin bir bedel ödemesi gerekmezmi. Ögrenciyimissin iyi oku iyi ögren cahil kara kali inek tabir edilen ögrencilerden olma düsün ruh dünyanida genislet biraz. Osmanli zamanindaki Cizye sistemini arastir islamiyetle 600 sene dünyayi yönetmis gayri müslimlerden 600 sene cizye almis giklari cikmamis adamlarin. Cünkü can güvenlikleri mal güvenlikleri Müslümanlardan soruluyordu, Seriatla yönetilen bi devlet olmasi hasebiylede Cizye aliniyordu. Bunun disinda birde harac denilen simdiki gelir vergisi olarak tabir ettigimiz arazisinden kazandigi ürüne orantili olarak bi  miktar aliniyordu. buna karsilik müslümanlardanda Zekat, ösür ve yine harac aliniyordu. Bütün bunlar ne icindi devletin bekasi icindi, ayrica o devletin icinde bulunan insanlarni sosyal güvenlikleri de devletin sorumlulugu altindaydi. Bunu neden anlatiyorum Islam dini Ahiret hayatini düsenledigi gibi Dünya hayatinida bi formata sokmaktadir. Herkesin üzerine düsen görev ve sorumluluklari var buda Allahin emirleri dorltusundadir. Sen kabul edersin etmessin bu böyledir. Buna boyun egmekten baska sansin yok olamazda. icinde bulundugumuz yüz yilin rehavetiyle bukadar rahat konusabiliyorsunuz sacma sapan ortamlarda sacma sapan ilgi alanlarinizla beyninizi mesgul ediyor gerceklere biraz olsun tam manasiyla irdelemeye calismiyorsunuz. biraz kapsamli düsünmeyi ögren. Sebep arastirmasina önem ver bu sepbep arastirmasina baslarkende
ilk soracagin soru su olsun kendine
.

Ben bu dünyaya neden geldim olsun?

hakaret edeceksen dostum ben müslümanlara bir ton hakaret edebilirim..hemde haklı sebeplerle.ne demek küçücük beyin? kaptırmışsınız biz anlayamayız.madem anlayamıyorsunuz.anlayamayacağın bir kitabın dinin bizimle işine?

ayet apaçık ortada elmalılı hamdi yazırın mealini getirdim..yani o yanlış çevirmiş..ne okudugunu anlayamıyormusun dostum.almancası ağır gelir diye türkçe açıklamasını yazdım buraya.açık açık Allahı ve peygamberini kabul etmeyenlerle savaşın demiyormu? anlatılan ne orda? başka birşeymi?

SS Offizier

Alıntı yapılan: smaili - Şubat 08, 2009, 07:24:43 ÖSPeygamber Efendimiz S.A.V in hayatini cok iyi bilmen lazim ve getirdiklerini anlattiklarini tarafsiz bir sekilde tartabilmen lazim bu yanlis düsüncelerinde  ancak ozaman kurtulabilirsin. Böyle kücücük bir beyinle ne manaya geldigini dahi anlayamadigin ne anlatilmak istedigin kendi yanlis bilgilerinde yorumladigin ayetleri sanki yanlismis gibi lanse etmen sana bi arti kazandirmaz. Aksine kücülürsün. Senin türünden bir yaratik olarak, insan olarak sana tavsiyem ancak baris dini Islami iki cihan serveri Hazreti Muhammed S.A.V efendimizi hayatini okuman olabilir. Arastirip bulmak istersen bir cok kitaptan kaynaktan gercek islami ögrenebilirsin. Yoksa bu kara kafanla Kuran-i Kerim gibi bir kitabi yorumlamaya kalkma. Gercekten bilmek istiyorsan mevcut tevsirlerden yararlan.

Allahin yarattigi bir dünyada Onu, Kitaplarini, Rasullerini ve Allhin vaadlerini inkar edenlerin bir bedel ödemesi gerekmezmi. Ögrenciyimissin iyi oku iyi ögren cahil kara kali inek tabir edilen ögrencilerden olma düsün ruh dünyanida genislet biraz. Osmanli zamanindaki Cizye sistemini arastir islamiyetle 600 sene dünyayi yönetmis gayri müslimlerden 600 sene cizye almis giklari cikmamis adamlarin. Cünkü can güvenlikleri mal güvenlikleri Müslümanlardan soruluyordu, Seriatla yönetilen bi devlet olmasi hasebiylede Cizye aliniyordu. Bunun disinda birde harac denilen simdiki gelir vergisi olarak tabir ettigimiz arazisinden kazandigi ürüne orantili olarak bi  miktar aliniyordu. buna karsilik müslümanlardanda Zekat, ösür ve yine harac aliniyordu. Bütün bunlar ne icindi devletin bekasi icindi, ayrica o devletin icinde bulunan insanlarni sosyal güvenlikleri de devletin sorumlulugu altindaydi. Bunu neden anlatiyorum Islam dini Ahiret hayatini düsenledigi gibi Dünya hayatinida bi formata sokmaktadir. Herkesin üzerine düsen görev ve sorumluluklari var buda Allahin emirleri dorltusundadir. Sen kabul edersin etmessin bu böyledir. Buna boyun egmekten baska sansin yok olamazda. icinde bulundugumuz yüz yilin rehavetiyle bukadar rahat konusabiliyorsunuz sacma sapan ortamlarda sacma sapan ilgi alanlarinizla beyninizi mesgul ediyor gerceklere biraz olsun tam manasiyla irdelemeye calismiyorsunuz. biraz kapsamli düsünmeyi ögren. Sebep arastirmasina önem ver bu sepbep arastirmasina baslarkende
ilk soracagin soru su olsun kendine
.

Ben bu dünyaya neden geldim olsun?

hakaret edeceksen dostum ben müslümanlara bir ton hakaret edebilirim..hemde haklı sebeplerle.ne demek küçücük beyin? kaptırmışsınız biz anlayamayız.madem anlayamıyorsunuz.anlayamayacağın bir kitabın dinin bizimle işine?

ayet apaçık ortada elmalılı hamdi yazırın mealini getirdim..yani o yanlış çevirmiş..ne okudugunu anlayamıyormusun dostum.almancası ağır gelir diye türkçe açıklamasını yazdım buraya.açık açık Allahı ve peygamberini kabul etmeyenlerle savaşın demiyormu? anlatılan ne orda? başka birşeymi?

gece

ATAAN

Bu Beyinsiz Zaten Kirmizi Karti Yemis Hayattan Sayin Gece, Ellerinize Saglik, Allah Onu Islah Etsin

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 09, 2009, 08:44:25 ÖSBu Beyinsiz Zaten Kirmizi Karti Yemis Hayattan Sayin Gece, Ellerinize Saglik, Allah Onu Islah Etsin

AMIN diyelim ...

kirsehir7

ellerine saglik gece ablacigim-
Allah ona hidayet versin  tickoff:) tickoff:)
kurban olsun peygamberimizede kitabimizada  tickoff:)

qwerty zeze

Alıntı yapılan: SS Offizier - Şubat 09, 2009, 08:16:39 ÖSkanıtlarımla ondan nefret etmeni sağlayabilirim...ama yapmayacağım.istersen olabilir
zavallı

smaili

Alıntı yapılan: SS Offizier - Şubat 09, 2009, 08:29:00 ÖShakaret edeceksen dostum ben müslümanlara bir ton hakaret edebilirim..hemde haklı sebeplerle.ne demek küçücük beyin? kaptırmışsınız biz anlayamayız.madem anlayamıyorsunuz.anlayamayacağın bir kitabın dinin bizimle işine?

ayet apaçık ortada elmalılı hamdi yazırın mealini getirdim..yani o yanlış çevirmiş..ne okudugunu anlayamıyormusun dostum.almancası ağır gelir diye Türkçe açıklamasını yazdım buraya.açık açık Allahı ve peygamberini kabul etmeyenlerle savaşın demiyormu? anlatılan ne orda? başka birşeymi?

Bak elaman sen daha benim yazdiklarimdan mana cikartamiyorsun. Ayet aynen öyle diyor inkar eden yok. Senin anlayamacagin nokta ayette neden oyle deniliyor. Ve siz neden inanmamakta israr ediyorsunuz. nus ile uslanmayani ederler tektir tektirden Almayanin hakki kötektir.

Sen nasil T.C de yasiyorsan oranin kurallarina uymak zorundasin. Ozaman Allahin yarattigi dünyada ve onun yarattigi vücütlada onun kurallarina uymak zorundasin. Nasil Türkiye Cumhuriyeti senin suclarina karsi seni polisiyle yardarmasinyla hapisiyle cezalandiriyorsa. Allahta Senin gilibleri kendi Askeri polisiyle cezanadiriyor. Ve O ayeti kerime hep bu cezaya yönelik hemde toplumsal düzenin saglanmasina.

Bukadar düzen bukdar nigmet siz inanmayasaniz diye yaritilmis olamaz. Bu kadarda beynin kücük iste.

sayilmaz

niye dil döküyorsun boş yere smaili...

senin dinin sana benim ki bana... de

yinede saygı sınırlarını zorlamamak gerekir... her iki taraf içinde...ancak
unutmayın ki benim kutsalıma hakaret edebiliyorsanız benden saygılı olmayı beklemek ne kadar doğrudur...SS Offizier

ben müslümanım elhamdülillah ama bu imalarla terörist sözcüğü ile  müslümanları dolayısıyla da beni yan yana getirmeye çalışamazsın...bir kere bu etik midir? SS Offizier

biraz insaflı olmanız gerekmez mi...

Allah hidayet versin

umarım hesap  günü pişman olmazsınız...

gece

Bosuna Sözlerinizi Üzmeyin Sayin sayilmaz SS Offizier isimli üye KIRMIZIKART  aldi ...

Iyi Geceler Efendim...  :)

gece

KIRMIZI KART DEMEK Forumdan atildi demek Sayin sayilmaz...

Saygilar Efendim ... :)

sayilmaz

Alıntı yapılan: gece - Şubat 13, 2009, 03:11:16 ÖÖKIRMIZI KART DEMEK Forumdan atildi demek Sayin sayilmaz...

Saygilar Efendim ... :)

bilgi için teşekkürler

halayy:) byby:) byby:)

amed58

kişi ne ederse aklı ile eder ve ettiğini bulur