Herkese Yardım Edilir..

Başlatan mikail, Ekim 07, 2006, 11:26:44 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nachtigall

Mesaj sayin 1461 i gecti

bu arada hatirlatiyim

khoLpa$aLı

emeklerine sağlık Mikail Hocam.

yücel

Yok yahu Bruder, Hizir kiiiiiiiiim ben Kim? O an denk geldi bende cevap yazdim... ::)

Alıntı yapılan: nachtigall - Ocak 10, 2008, 10:20:13 ÖS
Yücel ist wie Hizir

wer braucht Hilfe, Yücel kommt gleich dahin.

Ich gratuliere mein Hemso  :D

O kadar oldumu yaw :o. Hic dikkat etmedim... ;)

Alıntı yapılan: nachtigall - Ocak 10, 2008, 10:21:24 ÖS

Mesaj sayin 1461 i gecti

bu arada hatirlatiyim
::) Fatih Sultan Mehmet 1461'de Trabzon'u fethetti... ::)

khoLpa$aLı

forumumuzun hızır acili yücel  ;D

yücel

nachtigall

Hizir acil servisi : 61 i arayabilirsiniz.

:D :D

197

Peki 197 yi  "ne"ye ulasmak icin arasinlar?? ;D ;D

Gümrük kontrol olabilir mi ? ;D :D :D

recep49

Lütfen arkadaşlar bilgisi olan varsa söylesin dünde anlatım ama hiç kimseden cevap alamadım  bir arkadaşım bana dediki nişanlılar 2500 euro teminat karşılığında almanyada beraber üç ay yaşıyorlar eğer anlaşabilirlerse devam edip evlenebiliyorlar yok anlaşamadıklarında ayrılıyor kim parayı yatırmışsa parayı alıp dönüyormuş eğer evlenirlerse parada alman devletine kalıyor böyle birşey varmı yok mu bilgisi olan varsa ve bilgi verirse çok memnun olurum şimdiden konu hakkında bilgi verecek arkadaşlara teşekkür ediyorum

197

Alıntı yapılan: recep49 - Ocak 13, 2008, 08:03:09 ÖS
Lütfen arkadaşlar bilgisi olan varsa söylesin dünde anlatım ama hiç kimseden cevap alamadım  bir arkadaşım bana dediki nişanlılar 2500 euro teminat karşılığında Almanyada beraber üç ay yaşıyorlar eğer anlaşabilirlerse devam edip evlenebiliyorlar yok anlaşamadıklarında ayrılıyor kim parayı yatırmışsa parayı alıp dönüyormuş eğer evlenirlerse parada alman devletine kalıyor böyle birşey varmı yok mu bilgisi olan varsa ve bilgi verirse çok memnun olurum şimdiden konu hakkında bilgi verecek arkadaşlara teşekkür ediyorum

Sizi bu konuda bilgilendirmekten cok memnun olurdum, ama maalesef bu konuda hicbir bilgim yok. Tanidiklarima sorayim, eger bir seyler ögrenebilirsem, cevap yazarim. :)

Selamlar..

nachtigall

ich habe das erste mal gehört.  ???

NAMEKANIM

herkese iyi akşamlar.ACİL yardıma ihtiyacım var ,bana yardımcı olabilirmisiniz,bugün GOETHE-INSTITUT aile birleşimi nedeniyle almanca kurs almak için bilgi almaya gittim.standart kurslar için kayıt dolmuş,bana yoğun kursu önerdiler,fakat kafamı karıştıran bişe oldu,orada ki ilgili bayan  bana,A1,1  A1,2  A2,1 (1,KUR2,KUR VE 3,KUR)dan sonra start 1 sınavının yapıldığını söyledi.benim anlayamadığım standart kursa katılan arkadaşlarında A1,1  A1,2   A2,1 den sonra mı start sınavına girdiler,yani aynı dersleri görücem ama sadece yoğun olarak mı ders alıcam anlayamadım,lütfen beni aydınlatın.

khoLpa$aLı

merhabalar arkadaşım yoğun denilen kurs hafta içi çok saatli olandır sen 2 yada 2.5 ay bu kursa gidiceksin a1 temel dersleri görücekksin ve a1 Start Deutsch sınavına gireceksin kafanı fazla karıştırma hepsi bu kadar şimdiden başarılar sevgilerle...

NAMEKANIM

öncelikle çok teşekkür ederim arkadaşım.bişe daha sorucam izninle :) A1 temel dersleri dediğin A1,1- A1,2 - A2,1 bunlar mı oluyor..standart kursa giden arkadaşlar ,sadece A1,1  a gidip sonra mı sınava giriyorlar.yoksa benim gördüğüm bütün kur'ları görüp öylemi sınava giriyorlar...şimdiden teşekkür ederim :)

khoLpa$aLı

bütün kurlar dediğin zaten 2.5 ay ne gösteriyolarsa odur yani

NAMEKANIM

çoookkkk teşekkürler arkadaşım

dafne

''türkiye ekonomisinin % 50 si'' nasıl çevrilir? bir an önce cevap verirseniz çok sevinirim çok acil lütfen

doğa

Alıntı yapılan: dafne - Ocak 17, 2008, 02:44:39 ÖS
''türkiye ekonomisinin % 50 si'' nasıl çevrilir? bir an önce cevap verirseniz çok sevinirim çok acil lütfen

50 % der türkischen Wirtschaft