İnanılmaz Kampanyalardan Hangisini İstersiniz?

Başlatan MuhaяяeM, Eylül 23, 2010, 03:27:48 ÖS

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dile almancax'tan Ne Dilersen

286 (53.6%)
379 (71%)
115 (21.5%)
98 (18.4%)

Toplam Oy Verenler: 534

Eceateş

merhabalar nasılsınız  eğer mümkünse almanca dvd ve kelime kartlarını bana göndermenizi rica ediyorum.sitenizi dün keşfettim çok başarılı iyi çalışmalar:)

MuhaяяeM

Arkadaşlar burası sipariş formu değil, buraya adres bilgilerinizi yazın demedim.
SİPARİş İÇİN FORMUMUZ HENÜZ YAYINLANMADI, ADRES BİLGİLERİNİZİ SİPARİş FORMUNA YAZIP GÖNDERECEKSİNİZ.
DVD DAĞITIMI HENÜZ BAşLAMADI, BAşLAYINCA SAYFALARIMIZDA DUYURULARI ZATEN GÖRECEKSİNİZ.
Üstelik herkesin görebileceği bir konuya adres ve telefon bilgilerinizi yazmak sizin için güvenli olmayabilir, lütfen yazdıklarımı dikkatli okuyunuz.

saskin64

Çok başarılısınız gönülverenlerin bir araya geldiği başarılı bir forumsunuz...başarınızın devamını diliyorum...

İÇ ANADOLU-51

kaç gündür bekliyorum gelmedi inanmıyorum.

bleuman18

merhaba,
yeni yıl hediyesi olarak almanca eğiim dvd'si jingle yayınlanıyor dvd bizden kargo ücreti sizde diye nereye başvuracağız,nasıl edineceğimiz belirtilmemiş.
yeni yıl hediyesi almaca dvd'yi nasıl edinebiliriz?
tşkler.

aynalihuso

Ben Essen'de Oturuyorum.Almanca Egitim Cd'si Benim Icin Cok Önemli,Kart da Olursa Hayir Demem Tabiki ama Kargo Burada Hic Kullanmadim.Dolayisiyla Asagi Yukari Ne Kadar Olur Bilmiyorum.Bana Cevap Yazarsaniz Cok Sevinirim.Bedava Alacagiz Diye Yüklü Miktarda Kargo Parasi Vermek Istemiyorum.Yapanlarin Simdiden Ellerine ve Emeklerine Saglik...

MuhaяяeM

Alıntı yapılan: eko1981 - Ocak 07, 2011, 01:14:29 ÖS
kaç gündür bekliyorum gelmedi inanmıyorum.

Merhaba, DVD dağıtımı henüz başlamadı, dağıtım başladığında sayfalarımızda sipariş formu yayınlanacak, siz sipariş formunu doldurup göndereceksiniz ve DVD adresinize gelecek.
Dolayısıyla "kaç gündür bekliyorum gelmedi" demeye hakkınız yok, çünkü ortada henüz verilmiş bir siparişiniz yok.
DVD'ler dağıtıma henüz başlamadı, başlayınca duyuracağız.

MuhaяяeM

Alıntı yapılan: bleuman18 - Ocak 08, 2011, 06:57:26 ÖS
merhaba,
yeni yıl hediyesi olarak almanca eğiim dvd'si jingle yayınlanıyor dvd bizden kargo ücreti sizde diye nereye başvuracağız,nasıl edineceğimiz belirtilmemiş.
yeni yıl hediyesi almaca dvd'yi nasıl edinebiliriz?
tşkler.

Merhaba, nasıl başvuracağınız ile ilgili bilgiler konunun ilk mesajında yazıyor, lütfen okuyunuz.
Ayrıca defalarca yazdık, DVD dağıtımı başladığında sayfalarımızda sipariş formu göreceksiniz, sipariş formuna adres bilgilerini yazdığınızda DVD adresinize gelecektir.Sipariş formu çok yakında yayınlanacaktır.

MuhaяяeM

Alıntı yapılan: aynalihuso - Ocak 08, 2011, 07:06:11 ÖS
Ben Essen'de Oturuyorum.Almanca Egitim Cd'si Benim Icin Cok Önemli,Kart da Olursa Hayir Demem Tabiki ama Kargo Burada Hic Kullanmadim.Dolayisiyla Asagi Yukari Ne Kadar Olur Bilmiyorum.Bana Cevap Yazarsaniz Cok Sevinirim.Bedava Alacagiz Diye Yüklü Miktarda Kargo Parasi Vermek Istemiyorum.Yapanlarin Simdiden Ellerine ve Emeklerine Saglik...

Merhaba, kampanyamız sadece yurtiçi için geçerli, yurtdışına gönderim yapmıyoruz maalesef.
Çok ısrar eden üyelerimiz olursa yurtdışına kargo ücretini peşin almak koşuluyla gönderim yapabiliriz.
Bununla ilgili bir mail gönderirseniz size gerekli bilgileri veririz, Almanya'ya yaklaşık olarak 30 Euro kargo ücreti ödenmektedir.
Türkiye içi kargo ücreti ise 6-8 TL civarındadır, en ücra köşelere gönderilse bile dahi bu rakamlar civarında olur.
Detaylı bilgiler dağıtım başladığında sizlere verilecektir, herhangi bir sürprizle karşılaşmazsınız, bugüne kadar yaklaşık 20.000 adet CD dağıttık, her zaman buradayız, tecrübemize ve bizlere güveniniz.
Mail adresimiz : info@almancax.com

hilal_gh

bende bu cd den alman istiyorum ama neyapmam gerekiyo bilmiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz.

umayumay

okey:) ben b1 seviyesinde kartlarin faydali olacagina inaniyorum..özellikle bana

yeşilördek

değerli yönetici ben sizin üçretsiz almanca eğitim setinizden yararlanmak istiyorum.10 şubatta almanca sınavına gireceğim telafuzlarımda sıkıntı var.Bu nedenleki duyduklarımı anlamada zorluk çekebiliyorum.Aslınca kelime kapasitem iyi ve okuduklarımı gayet iyi anlıyourm ve bana sorulanları yazarakda cevaplayabiliyorum. setinizin bana faydası olacağın düşünüyorum.bu konuda sizinde tercihiniz olacaksa onada ok derim. Bu çalışmalarınız için size teşekkür ederim.

yurdagül deniz
veli köyü
karalar mah. okul sokak keskin apartmanı
çaycuma/zonguldak
tel:05468094917

bisuss

Alıntı yapılan: yeşilördek - Ocak 12, 2011, 03:59:53 ÖÖ
değerli yönetici ben sizin üçretsiz almanca eğitim setinizden yararlanmak istiyorum.10 şubatta almanca sınavına gireceğim telafuzlarımda sıkıntı var.Bu nedenleki duyduklarımı anlamada zorluk çekebiliyorum.Aslınca kelime kapasitem iyi ve okuduklarımı gayet iyi anlıyourm ve bana sorulanları yazarakda cevaplayabiliyorum. setinizin bana faydası olacağın düşünüyorum.bu konuda sizinde tercihiniz olacaksa onada ok derim. Bu çalışmalarınız için size teşekkür ederim.

yurdagül deniz
veli köyü
karalar mah. okul sokak keskin apartmanı
çaycuma/zonguldak
tel:05468094917

Arkadas defaLarca acikLadi da gaLiba siz okumamissiniz.Henüz siparis veriLmiyor ve buraya adres wermek uygun deiL :)

savasyilmaz

hamuş

eğitim cdsinin yaralı olcağını düşünüyorummm :)

semiherdemir

Yaklaşık 20 gündür foruma girip bakıyorum ama bi değişiklik yok  :(

onur033

gercekten bu forum nezaman bellı olacak bı admın yARDIMCI OLABILIRMI BI TARIH WEREBILIRMI?BIZDE ONA GORE HAREKET EDELIM...