İnanılmaz Kampanyalardan Hangisini İstersiniz?

Başlatan MuhaяяeM, Eylül 23, 2010, 03:27:48 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dile almancax'tan Ne Dilersen

286 (53.6%)
379 (71%)
115 (21.5%)
98 (18.4%)

Toplam Oy Verenler: 534

emelrtn

tanıtım videosunu görüntülüyemiyorum  acaba sorunmu var?

MuhaяяeM

Tanıtım videosu şimdilik sadece almancax facebook grubuna yüklenmiştir.
Kısa süre sonra sitemize de yüklenecektir.
Facebook hesabınız varsa giriş yapıp almancax facebook grup sayfasından izleyebilirsiniz.

ezgigizem

cd elime ulaştı çok teşekkür ederim ileri almanca cd sini hazırlamanızı dört gözle bekliyorum....

emelrtn

cd benimde elimde ulaştı teşekkür ederim. ama ben bunu dvd de görüntülüyemiyorum

MuhaяяeM

Emel Hanım, DVD'yi bilgisayarınızda açabilirsiniz.
DVD'yi takınca karşınıza bir menü gelecektir.

Hasbeyoglu

Ben Öncelikle bizlere bu güzel fırsatları sunan tüm arkadaşlara Teşekkür ediyorum.şimdi Elime Geçti Almanca Eğitim Cd'si İnceleme şansım oLdu cok güzel ve eğitici bir cd.

MuhaяяeM

Görüşleriniz için teşekkür eder, DVD'nizin başarınızı artırmasını dileriz.

emelrtn

yaaa imdattt ama benim cd sürücüm yokk ben netbook kullanıyorum :))))) napıcam şimdiiii

MuhaяяeM

DVD Player için bir adet daha DVD gönderebiliriz, bu defa kargo ücreti de ödemeyeceksiniz.

simsin

Yaa siz nasıl bir forumsunuz Allah aşkına?foruma üye bile değilken almanca eğitim dvdsi sipariş verdim sipariş verdiğim gün mailime kargonuz gönderilmiştir mesajı geldi inanamadım hemen kargo takip numaramı ptt sitesinden girdim baktım ki gerçekten de benim adıma bir kargo gönderilmiş gerçekten inanamadım kargo dün geldi 8,5 lira verdim kargocuya, hepsiburadadan sipariş verdiğimde ancak 2-3 gün sonra kargoya veriyorlar, almancax hemen gönderiyor inanamadım.hemen poşeti açtım, içinden dvd çıktı, dvdnin üstü çok güzel almancax logosu var, hemen bilgisayarıma taktım apaçi müziğiyle karşılama ekranı geldi çok hoşuma gitti.almanca dersler bölümüne girdim bütün konular tek tek sıralı yazıyor almanca alfabesine tıkladım almanca alfabe videosu açıldı görüntüler muhteşem çok net ses kalitesi de çok iyi ses yüksek ve cızırtı filan yok alfabenin sunuluş biçimi tek tek bütün harflerin sayılması sonra toptan gösterimi ve en sonunda alfabe şarkısı tek kelimeyle harikaydı, alfabe videosunu iki üç defa izledim sonra başka konulara baktım ismin e haline baktım çok karışık geliyordu bana ismin e haline tıkladım video açıldı görüntüler yine çok güzel tasarım değişik çok değişik geldi bana kurallar tek tek yazılmış epeyce örnekler var..başka derslerin de videolarına kısa kısa baktım tek kelimeyle süper ötesi, bütün konuları bitirmek epey zaman alacak.çok teşekkür ederim sayın almancax yetkilileri sayın Muharrem bey herkesin eline diline sağlık muhteşem bir iş çıkarmışsınız ve gerçekten de DVD ymiş CD değil nerdeyse 4 buçuk gb boyutunda.

saskin64

Allah razı olsun sizden dvd elime geçti tek kelimeyle harika Allah işinizi rast getirsin...

haktan

benim dvd gelmedi..ayrica e-mailime de mesaj gelmedi..

haktan

Alıntı yapılan: haktan - Şubat 15, 2011, 05:50:50 ÖS
benim dvd gelmedi..ayrica e-mailime de mesaj gelmedi..
9 subatta siparis formunu doldurup göndermistim..

MuhaяяeM

İsminizi ve soyisminizi bana özel mesajla gönderin ya da info@almancax.com adresine e-posta ile gönderin hemen kontrol edelim efendim.

hsynbsbyndr

ALMANCA EĞİTİM DVD'Sİ ELİME ULAşTI ALMANCAX AİLESİNE TEşşEKÜRLERİMİ SUNUYORUM..

haktan

Alıntı yapılan: MuhaяяeM - Şubat 15, 2011, 09:05:34 ÖS
İsminizi ve soyisminizi bana özel mesajla gönderin ya da info@almancax.com adresine e-posta ile gönderin hemen kontrol edelim efendim.
[/quote  isim ve adres bilgilerini özel mesaj ile gönderdim..

MuhaяяeM

Kargo kontrolünüz yapıldı ve kargo takip numaranız mail adresinize gönderildi, bugün elinizde olur.