arkadaslar sinavima tam 5 gün kaldi

Hem heyecanliyim hemde biraz korkuyorum

???Umarim hersey istedigim gibi olur benden dualarinizi eksik etmeyin lütfen.
(sinav hakkindaki tüm tecrübelerimi burdan paylasacagim.)
sevgili kardesim Allah yar ve yardimcin olsun
sana sinav kartlarini gönderdim mi bilmiyorum eyer ihtiyacin varsa mailini gönder sana sinavda cikan kart sorularini göndereyim.. ayrica birde ufakda olsa sinavla ilgili sana bilgiler edinmen icin bir link veriyorm bi bakarsin
https://www.almancax.com/forum/index.php?topic=9284.0
gokin
12.10.2010 13:52:44
ALMANCA RICALAR
BALL ) GEBEN SIE MIR BITTE DEN BALL ! GERN, ICH GEBE IHNEN DEN BALL
GESCHIR ) SPÜLEN SIE BITTE DAS GESCHIR ! NEIN, ICH SPULE DAS GESCHIR
TISCH ) RÄUMEN SIE BITTE DEN TISCH AUF ! GERN, ICH RÄUME DEN TISCH AUF
WÄSCHE ) WASHEN SIE BITTE DIE WÄSCHE ! GERN, ICH WASCHE DIE WÄSCHE
LAMPE MACHEN SIE BITTE DIE LAMPE AN ! GERN, ICH MACHE DIE LAMPE AN
MEDIKAMENTE) NEHMEN SIE BITTE MEDIKAMENTE ! NEIN, ICH NEHME KEINE MEDIKAMENTE
RECHNUNG) BEZAHLEN SIE BITTE DIE RECHNUNG ! GERN, ICH BEZAHLE DIE RECHNUNG
BILD ) HÄNGEN SIE BITTE DAS BILD AUF ! GERN, ICH HÄNGE DAS BILD AUF
KÜHLSCHRANK) MACHEN SIE BITTE DEN KÜLHSCHRANK ZU ! GERN, ICH MACHE DEN KÜHLSCHRANK ZU
SCHUHE ) PUTZEN SIE BITTE DIE SCHUHE ! GERN, ICH PUTZE DIE SCHUHE
OBST, GEMÜSE, BROT) KAUFEN SIE BITTE OBST, GEMÜSE, BROT ! GERN, ICH KAUFE OBST, GEMÜSE, BROT
PFLASTER) GEBEN SIE MIR BITTE EIN PFLASTER ! GERN, ICH GEBE EIN PFLASTER
TOMATEN) CHNEIDEN SIE BITTE TOMATEN ! GERN, ICH SCHNEIDEN TOMATEN
KAFFE ) BRINGEN SIE BITTE EINEN KAFFE ! GERN, ICH BRINGE IHNEN EINEN KAFFE
COMPUTER ) LEIHEN SIE MIR BITTE IHR COMPUTER ! ES TUT MIR LEID ICH BRAUCHE IHN
TELEFON) LEIHEN SIE MIR BITTE IHR TELEFON ! GERN, ICH LEIHE IHNEN MEIN TELEFON
TAXI ) RUFEN SIE BITTE DEN TAXIFAHRER AN ! GERN, ICH RUFE DEN TAXI AN
POST ) BITTE SAGEN SIE MIR, WIE ICH ZUR POST KOMME! GEHEN SIE GERADEAUS DANN RECHST DANN LINKS. DA IST DIE POST
Kardes bunlarda benden sana calisman icin ricalar ok faydasi olur insAllah,,
axore
14.10.2010 00:29:49
slm arkadaslar yorumlarinizi okudum eger yararli olcaksa biraz tiolar verebilirim sinava daha önce girdim kazandim inş her kez kazanir herkezin bildigi gibi sinav 4 bölümden olusuyor.okuma ,yazma ,dinleme,konusma...dinleme okuma 15'er sorundan olusuyor yarisi resimli cd ki konusmalarda dogru sölediginizi elinizdeki a.b.c siklarindan birini isaretliyorsunuz diger yarisida dogru yanlis yani(richtig-falsch)bu sekilde sorular vardir.biraz almancasi olan herkezin yapicagini saniyorum...ve sonra mektup iste bu en cok puan olan bölüm 30 puan degerınde size örnek veremem cünki sürekli sorulus sekli degisir ve bazi arkadaslar sormuslar sinavlarda yardim ediyolarmi hayir aksine okadar cok sıkı tutuyolar ki gidince görceksiniz zaten en basitinden 5 hoca basinizda olcak sürekli gözetim altinda olcaksiniz ve bu 3 bölüm 60 dk olcak sonra 15 dk mola verilir konusma bölümüne gecilir 4 kisi alfabetik siraya göre odaya alinir iceri ve 2 hoca olur birisi sorar öbürü sizin seviye notunuzu verir konusma bölümunde ise önce isim soyisim.yas.nerden geldigin.meslegin.hobilerin sorulur a4 kadigidina zaten bunlari yazarlar ve sizin onunuze koyar sırayla tanıtırsınız kendınızı sonra soyisimlerinizi kodlarsiniz ondan sonra kartlar verilir size sirayla karta almanca mesela (kuchen) bunun la ılgılı soru sormanız lazım yanınızdakı arkadasınıza oda cvplarsa dıger ıkı ogrencıye gecer bu ıslem 2 kez yapılır sonra 2.kartlar verılır onlarda da resımler olur nomenler dıyoruz aklınıza ne gelırse yanı onla ılgılı soru sorar cvplarsanız puan almıs olursunuz sınav kısaca anlatımı böle arkadaslar bırde sınav gırmeden once zaten randovu alırken sıze solerler 1 hafta once 140 tl AKBANK hangi sehirde giriyosaniz giris ücretiniz yatiriniz ve kimliginizle sinav yerine gidiniz birde kalem genelde saat 9 da baslar sinavlar 60 puan alırsanız sertıfıka hak etmıs olursunuz herkeze basarılar dilerim...
birde önceki sinav sekillerini merak eden arkadaslar varsa( www.goethe.de )bu adresden A1bölümüne girip sınavin nasil bisey oldugunu görebilirler şaplon aynıdır sadece sorular ve resımler degısıık umarım yardımcı olmusumdur kolay gelsın...