ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: ACİLL RANDEVUYA 5 GÜNÜM VAR..!!

Sayfa: [ 1 ]

Mentesli1907 27.10.2010 14:44:15

Slm Arkadaslar
Bugun randevumu aldımm Allah'tan kısa bi süreye verdiler. Svt sirketinden dediler ki esinizin almanyada oturumunu gösteren bi belge! bu esimin passportunun üstünde yazmıyo mu ? ayrı bitane göndermesi mi lazım ?

Not: Esim türk Vatanadası

Mentesli1907 27.10.2010 14:52:18

Ayrıca söyle bi aksilik oldu, mail adresini eksik vermisim kadının söyledıklerınıde not almamıstım  offoff:) Randevuya hangi belgelerle gıtcegımı az cok biliyorum ama genede bilenler bi yazabilirseniz sevinirim ?

BAŞKENTLİ_RABİA 27.10.2010 15:17:34

Pasaport
-Nüfus dairesinden alinma evlenme kayit örnegi (Formül 3) Bu belge kendi nüfus dairesinden alinmis olacak. (Nüfus dairelerinin birbirlerine çektikleri fakslar onayli olmasi halinde dahi kabul edilmiyor. Belgenin mutlaka aslini vermek zorundasiniz.)
-Vukuatli nüfus kaydi
-Nüfus cüzdani
-Evlenme cüzdani ve fotokopisi
-Almanya'da oturan esin buraya (Almanya) iliskin oturma, çalisma izinleri ve son 3 aylik maas durumunu gösteren belgeler (Eger es Alman vatandasi ise Alman hüviyet cüzdaninin fotokopisi yeterli)
-Almanya'da ki evin kira sözlesmesi

BAŞKENTLİ_RABİA 27.10.2010 15:19:02

Bosanmis ise bosanma kararinin (Rechtsfähiges Scheidungsurteil) tercümesi

Mentesli1907 27.10.2010 15:32:25

Bir vize müracaatında genel olarak ibraz edilmesi gereken belgeler:

· Almanya’ya giris yapacağınız tarihten itibaren en az 6 ay geçerlilik süresi olan pasaport

· 3 adet biometrik özelliklere sahip vesikalık fotoğraf (altı aydan eski olmamalı) düz ve açık renkli fon önünde çekilmis olmalı

· oturma izni için eksiksiz doldurulmus 2 adet müracaat formu (almanca doldurulmalı)

1. Evlendikten sonra Aile Birlesimi yapmak üzere

· Evlenme Kayıt Örneği (Nüfus Müdürlüğü’nden alınacak)

· yeni tarihli tam tekmil vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (‘düsünceler’
bölümünde tüm nüfus olaylarının belirtilmis olması gerekir)

· Almanya’da ikamet eden Alman uyruklu esin pasaport fotokopisi
veya
Almanya’da ikamet eden Yabancı uyruklu esin pasaport fotokopisi ve
oturma izni fotokopisi

BAna termin alırken söylenenler bunlar baska bisey istemediler

BAŞKENTLİ_RABİA 27.10.2010 16:07:15

tamam o zaman istemedılerse baska bırsey götürmüyceksın ben ınternetden arastırıp yazdım sana yardımcı olmak ıcınn not almadım demışsınız

Mentesli1907 27.10.2010 21:09:14

Ewet not alamadım ama bunlardı sadece söledıklerı.. cok tskler ;)

Sayfa: [ 1 ]