ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: vizede çıkan almanca sorular..

Sayfa: 1 2 [ 3 ] 4 5

zuzuma 23.11.2010 17:45:41

Alıntı yapılan: kaan59 - Kasım 23, 2010, 09:49:16 ÖÖ
şimdi sıra bende arkadaşlar cuma günü sınava giricem inanıyorum ki kazanıcam ilk sınavda sertifikamı ve hemen vize me başvurucam inşAllah herkez eşine sevdiğine kavuşur...

başarılar kaan ..inanmak başarmanın yarısıymış sen yolu yarıladın  okey:)

zuzuma 23.11.2010 17:47:42

Alıntı yapılan: yasemink - Kasım 13, 2010, 05:54:18 ÖS
görusmem cok ıyı gecmstı sordugu sorulara da gayet acık bı sekılde cvp vermstm almanca soruları da cok ıyydı aramzdakı yas farkından suphelenmıs olabılırler akrabayzı uzaktan da olsa ustelık bnım okul durumm var bunları sorun etmste olabılırler bılmıyorum kı hanı sorgu mu degıl mı o da bellı degıl esıme mektup gıtmedı cunku..bn vızemı beklerken bu mektup geldı ıste beklıyoruz bakalım neyms dertlerı hayırlısı olsun hepımz ıcın ınsallh...

kardeşlik naptın? son durumun ne..gittinmi görüşmeye..yaf vizesi onaylanan yokmu  bizim liste kaldı ölece :D

camoline 23.11.2010 21:59:20

iyi akşamlar arkadaşlar soruma verdiğiniz yanıt için tşk ben burda bi yeminli recümanla konuştum sadece evlenme kararımızın almanca tercümesi ve noter tastiği gerekiyormuş nüfus kayıt örneklerinde gerek yok dedi ama genede tereddütte kaldım ben  böle bir sorunla karşılaşan birileri varsa izledikleri yolu merak ediyorum yada tam bilgisi olan... inanın 3 aydan beri sitede her sayfayı okudum ve artık kafayı yemek üzereyim çektiğiniz sıkıntıyı yakından bilen bir insanım daha kağıtları vermeden bu kadar sıkıntı yaptım müracatı yaptıktan sonraki bekleme nasıl olacak hiç bir fikrim yok 56 kğ dan 50 kğ düştüm yeminle bu nasıl bir sistem ben anlamadım ve bu kadar eziyet bu kadar sıkıntı neden yaşatılıyo bizler sadece eşlerimizin yanında olmak için çırpınan insanlarız ama bunu kanıtlamak ne zormuş gerçi normal zamanda olsa asla kanıtlanmazda bu durumda 40 takla atacak duruma geldik artık Allah hepimizi yardımcısı olsun Allah bizimle olsun inşAllah herkez tez zamanda kavuşsun yüregine kalbine nefesine  :cryla:

gokin 26.11.2010 01:01:44

Alıntı yapılan: zuzuma - Kasım 12, 2010, 11:36:21 ÖS
bekleyenler kervanı yolcuları  halayy:) liste güncellendi  alkis:) yuppi:) halayy:)

başkentli rabia--başvuru-- 10 haziran
yasemink---başvuru 25 temmuz
gökin---- ----başvuru 28 ekim
menteşli ----başvuru 1 kasım
zuzuma --- başvuru   11 kasım

Evet arkadaslar Baskentli Rabia kardesimizin vizesi cikti sanirim yasemin kardesimizinkide cikti öyle söylemisti onaylanmis ups kargoyu bekliyomus galiba sira bende hadi insAllah yaa ;)

BAŞKENTLİ_RABİA 26.11.2010 01:04:06

inşAllah valla sıralama dogru gıdıyor he ne dersın gokın sıra sende hadı bakalım beklıyoruz yenge 29 da evrakları bı teslım etsınde hayırlısıyla  :haha: :)

gokin 26.11.2010 01:09:10

Alıntı yapılan: BAşKENTLİ_RABİA - Kasım 26, 2010, 01:04:06 ÖÖ
inşAllah valla sıralama dogru gıdıyor he ne dersın gokın sıra sende hadı bakalım beklıyoruz yenge 29 da evrakları bı teslım etsınde hayırlısıyla  :haha: :)

Valla suan icin listede problem yok gibi :) InsAllah Rabia kardesim baklaim ne olcak anlamadigim esim alman vatandasi ama nedense bütün evraklari istiyorlarmis yani kira kontrati maas bodrosu gibi neyse artik pazartesi belli olcak ins. bi aksilik cikmaz yaaww..

BAŞKENTLİ_RABİA 26.11.2010 01:11:19

inşAllah eşınle akrabamısınız nasıl tanıstınız nekadar sürredir evlısınız bıde sen neresıne gıdıyordun almaanyanın  ??? ???

gokin 26.11.2010 01:18:31

Alıntı yapılan: BAşKENTLİ_RABİA - Kasım 26, 2010, 01:11:19 ÖÖ
inşAllah eşınle akrabamısınız nasıl tanıstınız nekadar sürredir evlısınız bıde sen neresıne gıdıyordun almaanyanın  ??? ???

:) sende vize islemlerindeki bayan gibi sordun simdi bana:) kendimi randevuda hissettim,  Kardesim esimle akrabayim cocukluktan tanisiyoruz 1,5 yil oldu evleneli cocukluk askim o benim ;) ve son olarakta duisburg'a gidiyorum köln'e yakin,

BAŞKENTLİ_RABİA 26.11.2010 01:20:55

hehehhe tmm tmm :S hayırlısı kardeş bende hannover

gokin 26.11.2010 01:24:18

Alıntı yapılan: BAşKENTLİ_RABİA - Kasım 26, 2010, 01:20:55 ÖÖ
hehehhe tmm tmm :S hayırlısı kardeş bende hannover

Biliyorum nereye gittigini kardesim, bende bilgin vardir diye sordun sandim sanirim merak ettin, cünkü akraba olmamiz gerci uzaktan akrabayiz ama yinede akrabayiz yani bu bi sorunmudur sence ve 1,5  yillik evli olmamiz?

BAŞKENTLİ_RABİA 26.11.2010 01:27:32

yok kardesıım kafana takma benım kurstakı en yakın arkadasım halasının ogluyla evlıydı ve 25 gunde vızesı geldı düşün yanı  okey:) okey:)

gokin 26.11.2010 01:33:33

Alıntı yapılan: BAşKENTLİ_RABİA - Kasım 26, 2010, 01:27:32 ÖÖ
yok kardesıım kafana takma benım kurstakı en yakın arkadasım halasının ogluyla evlıydı ve 25 gunde vızesı geldı düşün yanı  okey:) okey:)

ohh sagol valla icimi rahatlattin kardesim ;) neyse Rabia kardes ben cikiyorum simdiden hayirli cumalar sana hadi Allaha emanet ol, gelisme oldukca yazarim sürekli, zaten bu sitenin demir baslarindan biri oldum galiba Allah razi olsun buna vesile olan kisiden, birazda olsa birbirmizi anlayan insanlarla tanisma firsatimiz oldu. sende gidince unutma bu formu ok.  hadi iyi geceler bye ;)

BAŞKENTLİ_RABİA 26.11.2010 01:35:59

rica ederim .. unuturmuyum kardeş senınde cuman mubarek olsun kıb aeol bye byby:)

edat 26.11.2010 12:53:39

Alıntı yapılan: gokin - Kasım 26, 2010, 01:33:33 ÖÖ
ohh sagol valla icimi rahatlattin kardesim ;) neyse Rabia kardes ben cikiyorum simdiden hayirli cumalar sana hadi Allah'a emanet ol, gelisme oldukca yazarim sürekli, zaten bu sitenin demir baslarindan biri oldum galiba Allah razi olsun buna vesile olan kisiden, birazda olsa birbirmizi anlayan insanlarla tanisma firsatimiz oldu. sende gidince unutma bu formu ok.  hadi iyi geceler bye ;)

gokiinn yaa bu başvuru formunu nasıl dolduruyoruz bi örneği falan varmı?

zuzuma 26.11.2010 15:31:52

Alıntı yapılan: gokin - Kasım 26, 2010, 01:01:44 ÖÖ

Evet arkadaslar Baskentli Rabia kardesimizin vizesi cikti sanirim yasemin kardesimizinkide cikti öyle söylemisti onaylanmis ups kargoyu bekliyomus galiba sira bende hadi insAllah yaa ;)

aa hade yaa  halayy:) alkis:) yuppi:) inan çok sevindim rabişciğim gözün aydın bizide oku püfle arkadaşım  alkis:) okey:) gözün aydın evet yaa sıra bizde gökin kesin önce sen sonra ben hehhehe

Sayfa: 1 2 [ 3 ] 4 5