ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Soru Forum B nedir

Sayfa: [ 1 ]

okankoc 16.11.2010 13:31:53

Evet arkada$lar ba$likda da yazdigim gibi (Forum B) almasi gerekiyormu$ eger türkiyede bir bayanla evlenecekseniz.Bilen arkada$lar varsa biraz aciklik getirsin Forum B nedir nerden alinir Almanyadaki (Standesamt)istiyor Forum B  yi $imdiden vereceginiz cevaplara tskler.

gokin 16.11.2010 13:59:48

Alıntı yapılan: okankoc - Kasım 16, 2010, 01:31:53 ÖS
Evet arkada$lar ba$likda da yazdigim gibi (Forum B) almasi gerekiyormu$ eger Türkiyede bir bayanla evlenecekseniz.Bilen arkada$lar varsa biraz aciklik getirsin Forum B nedir nerden alinir Almanya'daki (Standesamt)istiyor Forum B  yi $imdiden vereceginiz cevaplara tskler.

selam kardesim öncelikle bayramin mübarek olsun, forum B diye bisey yok kardesim senin demek istedigin (Formül B) dir, bunuda nufus müdürlügünden alacaksin ok, vize basvuru yaptiginda senden gerekli evraklari isteyecekler zaten hadi kolay gelsin..

haberci 16.11.2010 14:11:01

Alıntı yapılan: okankoc - Kasım 16, 2010, 01:31:53 ÖS
Evet arkada$lar ba$likda da yazdigim gibi (Forum B) almasi gerekiyormu$ eger Türkiyede bir bayanla evlenecekseniz.Bilen arkada$lar varsa biraz aciklik getirsin Forum B nedir nerden alinir Almanya'daki (Standesamt)istiyor Forum B  yi $imdiden vereceginiz cevaplara tskler.

Selam arkadasim;

Formül B; Almanya tarafindan,türkiyeden gelicek esten istenen,diger adi "uluslar arasi evlenme kayit örnegi" olan bir belgedir..

Esiniz bagli bulundugu nüfus müdürlügüne giderek bu belgeyi alabilir..

iyi bayramlar..

okankoc 16.11.2010 17:52:41

Öncelikle verdiginiz cevaplar icin tskler ve bütün müslüman aleminin kurban bayramini en icten dileklerimle kutlarim ve Gokin ve Haberci arkadasimizin da bayramini kutlarim.Benim sorum yanli$ anla$ildi herhalde.Asil sormak istedigim olay $u.Türkiyedeki Evlenmecegim hanimdan nikah icin  Almanya(Standesamt)(nufus) yani türkiyedeki nufusdan(Formül B) istiyor Türkiyedeki Evlenecegim Hanimdan Ben ayni zamanda Alman vatanda$iyim.Nasil alinir nereden alir Türkiyedeki evlenecegim hanim.Galiba anlatabildim biraz kari$ik oldu ya.

haberci 16.11.2010 18:12:17

Alıntı yapılan: okankoc - Kasım 16, 2010, 05:52:41 ÖS
Öncelikle verdiginiz cevaplar icin tskler ve bütün müslüman aleminin kurban bayramini en icten dileklerimle kutlarim ve Gokin ve Haberci arkadasimizin da bayramini kutlarim.Benim sorum yanli$ anla$ildi herhalde.Asil sormak istedigim olay $u.Türkiyedeki Evlenmecegim hanimdan nikah icin  Almanya(Standesamt)(nufus) yani Türkiyedeki nufusdan(Formül B) istiyor Türkiyedeki Evlenecegim Hanimdan Ben ayni zamanda Alman vatanda$iyim.Nasil alinir nereden alir Türkiyedeki evlenecegim hanim.Galiba anlatabildim biraz kari$ik oldu ya.

Sorun yalnis anlasilmadi arkadasim,hatta yalnis anlamis olabilicegim dusuncesi ile yukarda yazdigin iletiyi de güclükle okudum okdum..Verdigim cevap tamamen dogru..
Tekrar söylüyürum Almanyadan standesamt esinden Fulmül B istedi ise,Türkiyede bulunan esin bu belgeyi bagli bulundugu nüfus müdürlügünden alabilir..

gvnnayvz 01.11.2015 02:04:12

Merhaba,
tescilli hayat ortaklığı hakkında bilgisi olan varmı?

Sayfa: [ 1 ]