ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Aile Birleşimi Ve Vize bekleyenler Bölümü

Sayfa: [ 1 ]

kaan59 04.12.2010 18:57:00

YÜCE ALLAH herkezin gönlüne göre versin aşıklar ayrı kalmasın sevenler kavuşsun AMİN...

kaleli 04.12.2010 19:05:23

aminnnn.kardes sen 7 sınde basvuruyordun demı.bıde cocuk uzerınden mı yoksa normal aıle bırlesımınden mı basvuracaksın??karar verdın mı?*

kaan59 04.12.2010 19:21:59

daha çocuk olmadı normal aile birleşimi yarın tam 2 ay olucak evleneli 05 ekimde evlenmiştik inşAllah çok sorun çıkarmazlar bilmiyorum herşey sabır dostum,ama insanız işte ne kadar dayanabiliriz ki ? vAllah sadece eşimi düşünüyorum her ay hastaneye gidip kontrol olması gerekiyor eşim de alman olduğu için türkçesi yok hep yanında ben olmam gerekicek eğer türkiyede yaşıycaksak bu yüzden almanyayı tercih ettik bakalım verirlerse gidip orda yaşıycaz iç güvesi gidicem :) yada eşim almanyayı bırakıp o gelicek yanıma sonuçta biz bir araya gelicez öyle yada böyle bu yüzden kafam biraz iyi yani birlikte olalımda hangi ülke olursa olsun önemli değil... 13 sene yaşadım almanyada ben almanyada doğdum 5 yıl okula gittim ama hayırlısı işte neyse o olsun...

kml_polat 05.12.2010 15:10:00

bende 2 ay dır bekliyom başvuruyu yaptım 07.10 da hanım kagıtları verdi 15.11 de haleen bişey yok

kaan59 05.12.2010 15:56:12

bekliycez banada öyle geliyor hızlanması için ne yapabiliriz ki elimiz kolumuz bağlı oturup bekliycez işte sanki kötü birşey yaptıkta bekliyoruz anlamadım gitti bu ülkeleri...

Sayfa: [ 1 ]