ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: randevu

Sayfa: [ 1 ]

kurucu52 07.12.2010 16:32:24

slm arkadaslar bugun randvum ıyı gecdı kendını tanıt dedıler almanca tanıttım.sonra turkce sodular nasıl nerde kac defa geldı esın dıye tr'ye.sonra benden esımın turkıyeye gırıs cıkıs yaptıgına daır belge ıstedı emlıyetden almamı soledı.emnıyete gıttım vekalet olmamıs veremeyız dedıler cunku esım alman oldugu ıcın.esım sımdı almanyadan turk konsoloslugundan bana vekalet verecek bana yollıcak.ve ole alabılecem:(yaaaa sabır.

kaleli 07.12.2010 21:47:46

Alıntı yapılan: kurucu52 - Aralık 07, 2010, 04:32:24 ÖS
slm arkadaslar bugun randvum ıyı gecdı kendını tanıt dedıler almanca tanıttım.sonra turkce sodular nasıl nerde kac defa geldı esın dıye tr'ye.sonra benden esımın turkıyeye gırıs cıkıs yaptıgına daır belge ıstedı emlıyetden almamı soledı.emnıyete gıttım vekalet olmamıs veremeyız dedıler cunku esım alman oldugu ıcın.esım sımdı Almanya'dan turk konsoloslugundan bana vekalet verecek bana yollıcak.ve ole alabılecem:(yaaaa sabır.
kardes gecmıs olsun oncelıkle.sen basvurunu hangı konsolosluktan yaptın??bıde bu belgeyı neden ıstedılerkı bı fıkrın varmı kendınce??

c3t1n 07.12.2010 21:53:06

esin alman vatandasimi yoksa almanmi??
eger almansa sahte evlilik olup olmadigina bakarlar senin onlara sukadar geldi sukadar kaldi demene inanmiyorlar sanirim
baska bi aciklama olacagini sanmiyorum

kurucu52 08.12.2010 14:55:41

esım turk degıl.alman.2.5 yıl ıcerınde 8 defa yanıma geldı.fotografklarla ıspat ettım.almanlar benegendı guzel falan dedıler.ama sonra seflerını cagırdılar.sefı ıstedı gırıs cıkıs tarhılerını.her gelısınde fotolar cekındık ve her seferınde ayrı sac rengıyle geldı.

kurucu52 08.12.2010 14:56:44

ankara konsolsolgunda yaptım.gayetde c0ok guzel gecdı .ama sefı gırıs cıkıs belgesı ısteyene kadar:(

kaan59 09.12.2010 15:56:29

banada bugün eksik evrak vardır diye kargo geldi eşinize ait havalimanı sınır polisinden türkiyeye olan bütün giriş çıkış kayıtlarını istiyoruz diye eşim almanyadan alamaz mı bu belgeyi ben TR denmi almam gerekiyor bu giriş çıkış belgesini anlamadım gitti bu zorluk nedir arkadaş...

kurucu52 09.12.2010 18:47:21

ya esın turkıyeye gelecek emlıyetten turkıyeye gırıs cıkıs tarıhlerını alacak veya esın sana almanyada turk konsoloslugunda vekalet verecek noterlı ve sana yollıcak ve sende ozaman vekaletle emnıyetten alabıleceksın.

yasemink 09.12.2010 21:11:26

kaan sen gıdecksın havaalanı polısnden ıstıcksın esın falajn almıcak sen alıcaksın daha önce okudumj forumdan bılıyorum

kaan59 10.12.2010 07:19:41

emniyet müdürlüğündeki pasaport şubesinden alınan kağıt değil mi bu arkadaşlar tarih yazıyor uçtuğu havalimanı nerden nereye diye yazılan kağıt ??? peki bu belgeyi alınca kendim bizzat gitmem gerekiyormu konsolosluğa kargo ile göndereyim mi ?

kurucu52 10.12.2010 16:44:08

kardes benım randevum salı gunuydu.yuzume karsı soledıler.emnıyetten gıt al dıye.emnıyete gıttım ıstedım vermedıler.uluslararası oldugu ıcın sadece esın alabılıyormus veyada sana vekalet yollıcak.fax cekeceksın yenı bır randevu almana gerek yok.eger ıstersen salı ve persembe gunlerı oglenden sonra saat 14:00 und 16:00 arası elden teslım edebılırsın.sahsen yasadım.okey.:)guten abend

Sayfa: [ 1 ]