Jaguar
20.12.2010 01:34:38
Merhaba Arkadaslar herkese iyi geceler, Ben subat ayında almanya turist vizesi için basvuruda bulunacagım ordan akrabam davet felan yollayacak kendisi devlette calısıyor durumları iyi bende Turkiyede kuzenimin sahsi yerinde sigortalı olarak calısmaktayım kendime ait 3 tane aracım mevcut bankada biraz nakit ve ailemin uzerine 8-9 tane tapu bulunmakta sizce alma sansım yuzde kac.şimdiden tesekkür ederim yardımlarınız için.
meltem14
20.12.2010 13:43:12
bence alırsın s,gortalı olman büyük avantaj. sadece tek yapman gereken onları geri döneceğine inandırmak. zaten tatil için gezip görmek için gittiğini söyleyeceksin. bence alırsın. akraban olması devlette çalışması devatiye çok büyük avantaj. bence başvur giyimine konuşmana dikkat et. alırsın. başarılar.
bu arada turist vizesi hakkında yardımcı olmayan fikir beyan etmeyen ve sadece aile birleşim vizesi hakkında konuşan arkadaşlar, lütfen turist vizesi hakkında da yardımcı olunuz. ilgisiz kalmayanız. bilgilerinizi paylaşınız.
tşkler.
danny14
Jaguar
20.12.2010 17:21:26
Tesekkür ederim arkadasım yorumun için...Peki ögrenmek istedigim bir kac sey daha var turist vizesine basvurupta alanlar muhakkakki vardır forumumuzda onlara sormak istedigim ne gibi seylere dikkat ediyorlar vede benim durumumda bulunupta vizeyi alan arkaslar varmıdır acaba.Tesekkürler
merhaba arkadasim.. ben 2 kez bekarken gittim.. davetiye ile.. sigortali bir isin varsa, geri donecegine inanirlarsa, problem yok.. buradaki en onemli nokta, aylik gelirin? eskiden tapuya onem veriliyordu.. ama simdi gorusmedeki hareketlerine daha cok dikkat ediyorlar.. gidis amacin? vb. sorulara karsi hazirlikli olursan, hic bir sorun yasamazsin..
Jaguar
21.12.2010 01:06:19
Cok tesekkür ederim cevaplarınız için.İnsAllah alırız bakalım