ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Fikri olan arkadaslarin dikkatine!

Sayfa: [ 1 ]

Ayestefanos 23.12.2010 18:43:06

Merhaba arkadaslar ben 28 ekimde vize basvurusu yaptim ankaradan...Esim Sürekli aradiginda belgeler ankaradan gelmedi henüz dediler...Ve aylar sonra gecen pazartesi günü günü belgeler ellerine geçmiş ve üzerinde çalışmaya başlamışlar.. yani 1 haftadır....Tahmininize göre ne zaman vize elime geçer??? Yani kagıtlar orada ellerine geçtikten sonra ortalama  ne kadar zaman alıyor gönderme işlermleri????şimdiden teşekkürler..

adana-stuttgart 23.12.2010 20:06:59

selam ..... hangi sehire gittigin önemli........ bizim evraklar 5 hafta önce ulasti almanyaya ve ben yaklasik 3 hafta önce burdan istenilen evraklari yabancilar polisine verdim  ve malesef hala haber yok simdi bide cogu tatile ayriliyor  :embarassed: yani hic belli olmuyor kimisine bir hafta icinde sonuc geliyor kimisine aylar sonra .......

kaleli 23.12.2010 20:10:32

Alıntı yapılan: adana-stuttgart - Aralık 23, 2010, 08:06:59 ÖS
selam ..... hangi sehire gittigin önemli........ bizim evraklar 5 hafta önce ulasti almanyaya ve ben yaklasik 3 hafta önce burdan istenilen evraklari yabancilar polisine verdim  ve malesef hala haber yok simdi bide cogu tatile ayriliyor  :embarassed: yani hic belli olmuyor kimisine bir hafta icinde sonuc geliyor kimisine aylar sonra .......
aynen arkadasım sendınde dedıgın gıbı gıttıgı yerın yogunluguna gore degısıyor.bır haftada bıle gelebılıyor:)))))

c3t1n 23.12.2010 23:32:49

suan yilbasi tatili var kardesim ve sizin kagitlara hangi memur bakiyorsa belki izine ayrilmis olabilir(2 hafta) yani ocak ayin ikinci haftasina kadar belki bisey olmaz
resmi tatil günleri 24-25-26-27-31 ve 1 ama bazi memurlar bu senden kalan izinlerini kullanmak istiyorlar ve kis tatiline cikiyorlar

kaan59 24.12.2010 09:10:13

benim kağıtlarımın almanyaya gönderildiğini nerden öğrenirim arkadaşlar istanbuldan başvurmuştum ??? 06 aralık başvuru tarihim

yasemink 24.12.2010 11:58:19

kaan esın sorsun yabancılar polısıne sık sık benm esım öle yapmstı her ıkı hafta da bır gıdıp konusyrdu...

kml_polat 24.12.2010 16:05:41

benim hanım kagıtları 15.11 de verdi 1 bucuk aydır dahha haber yok eşim soruyor kagıtları ankaraya gonderdik diyorlar

Mentesli1907 25.12.2010 05:08:27

bu kagıtların ne kadar sürede gittigi sanırım ordaki yasanılan yere göre degisiyo benimkisi 3 haftada gitti(karlsruhe) ve ordaki yabancılar polisi randevu bile vermedi persembe su evraklari getirim demis sadece telefonda, sanırım eyaletlere göre degisiyo bbu durum

Sayfa: [ 1 ]