Basketbol =Basketball Karate=Karate Ragbi=Rugby hentbol=HandBall Masa tenisi =Tischtennis Bisiklet sürmek=Ratfahren Tenis=Tennis kayak=Skilaufen Buz pateni=eislaufen Paten=Skaten Box=Boxen Futbol=FuBall Cimnastik=Turnen Yüzmek=schwimmen
Auf Deutsch Auf Türkisch tanzen dans etmek fernsehen Televizyon izlemek lesen okumak schwimmen yüzmek reiten Ata binmek singen şarkı söylemek Briefe schreiben Mektup yazmak fotografieren Fotoğraf çekmek reisen seyahat etmek Reise machen Seyahat etmek Urlaub machen Tatil yapmak Ausflüge machen Gezi yapmak Sport machen Spor yapmak Picknick machen Piknik yapmak Tennis spielen Tenis oynamak Fuβball spielen Futbol oynamak Klavier spielen Piyano, org çalmak Gitarre spielen Gitar çalmak Computer spielen Bilgisayar oynamak wandern Doğa yürüyüşü yapmak spazieren gehen dolaşmaya gitmek Musik hören Müzik dinlemek grillen Mangal yapmak Freunde treffen Arkadaşlarla buluşmak Ski fahren Kayak kaymak
Gones
04.01.2011 22:47:12
Paylaşım için çok teşekkürler
pisiciks
06.05.2011 22:46:03
bunlar çok az, benim staj konum bu hafta bu ünite ben daha yararlı bir şeyle bulurum sanmıştım