ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: arkadaşlar almanyada ehliyetini değiştiren varmı aranızda

Sayfa: [ 1 ]

01.01.2011 19:11:58

almanyada oturup ehliyetini değiştiren arkadaşlar varmı.eğer varsa ne tür işlemler yapılıyor cevaplarsanız sevinirim

caferbjk 11.01.2011 01:55:56

ben degistirdim, Fahrschuleye gidiyorsun ( Sürücü Kursuna) türk ehliyetin ,pasaportun birde resim gerekiyor onlar sana bir dosya aciyor islemler bu kadar  zaten sürücü kursunda sanada daha detayli anlatirlar, teori derslerinden muaf oldugun icin istedigin zaman yazili sinava girebilirsin, 

Sana tavsiyem
1, yazili sinava calistigin zaman bütün sorulari net bir sekilde zorlanmadan cevaplayabiliyorsan hazirsin demektir , yoksa gidip bosu bosuna sinava girersin benden söylemesi tecrübe yaziyor ;)
2, cok ucuz fahrschulelere dikkat et  sana misal derki 4 fahr (sürme testi) yapcaksin sonra bi bakmissin olmus 10 fahr (sürme testi)
3, eger imkanin varsa türk ehliyetini almanyada 6 ay kullanma hakkin var o hakkini degerlendir, cünkü almanyada ki trafik kurallarini ögrenmis olursun ve haliyle fazla fahr yapmazsin

benden bu kadar, bak benim ehliyet 400 euro ya geldi bunlari yaptigim icin,  100 euro kayit+15 euro göz muayne+ 25euroX 4 fahr:100 euro 20 euro yazili sinav parasi , 175 euro direksiyon sinav parasi

simdiden Allah kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin

11.01.2011 05:13:53

teşekkür ederim beni bilgilendirdiğin için çok saol..

Sayfa: [ 1 ]