ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Büyük gün yarin

Sayfa: [ 1 ]

burak027 05.01.2011 10:45:55

merhabalar arkadaslar

8 aydir bekliyoruz vize basvuru sonucu oglum dogmamisken dogmamis cocuk üzerine basvuru yaptik izmirden tam gidiyoruz derken esimin cifte vatandas ve 2000 senesi sonrasi oldugunu ögrendik ve vizeyi askiya aldilar yani pasaport verdiler bir aciklama yapmadilar.

yarin esimin yabancilar subesinde termini var vatandaslik ve benim hakkinda evrak istemislerdi esimin sabika kaydini felan esim onlari verecek.
orda memur benim vizem icin ocak 6 da belli olucak esimin vatandasligini alacaklar gibi ama dogma buyume orda ve tahsilini felan orda yapmis hic alman ikameti degismedi hep almanyada ve alman kimligini kullandi. cocugumuz almanyada dogdu alman kimligi var tc. kimligide var yarin sizce benim 8 ay once basvurdugum vizeye onay verirler mi veya yeni basvuru mu isterler yarini bekliyorum ama inanin cok zor oglum dogdu esm tr sadece 1 ay kaldi yani oglumu 1 ay gordum sadece onun icin baya zor bir durum yasiyorum bilgisi olan arkadaslar cevresinde bu gibi durum yasayan arkadaslardan yardim bekliyorum ne olur nasil olur veya neler yapmaliyiz.

simdiden tesekkur ederim

Allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun

05.01.2011 12:12:25

burak kardeşim..çocuğun alman vatandaşı olcak büyük ihtimal olursa.hiç bir şeyi dert etme kafan rahat olsun.eşinle alakası olmuyo hiç bir şeyin seni çocuğun memurların deyişiyle kendi kendini almanyaya davet ediyosun.sıkma canını ama 6-8 hafta sürüyor vize

05.01.2011 12:15:12

çocuğunun alman pasaportu var dimi.eğer varsa başka hiç bir şeyi takma.ama yeni randevu isteyebilirler yada çağırırlar.

burak027 05.01.2011 14:25:57

Oglumun alman pass ve kimligi var ben vizeye basvuru yapmistim izmirden ikamet degistim is icin suanda gaziantepdeyim esime demis ordaki yabancilardaki memur sizin vatandasliklariniz sorgulanacak ona gore esinizin vizesine onay verilir veya verilmez demisler

Sayfa: [ 1 ]