burak027
10.01.2011 10:57:47
Merhaba Arkadaslar 2gün önce izmir Konsolosluguna email attim Vizem ile ilgili son durum hakkinda bilgi almak icin.
Onlarda bana 8.12.2010 Tarihinde Mektub Gönderdiklerini Yazmislar ama eski adresime izmir adresine .Elinize ulasmadiysa gelip burdan alabilirsiniz demisler.
Ben 6 aydir Gaziantep ilinde Ikamet ediyorum kaldigim yerle ilisigim kalmadi. Ben email yazdim tekrar yeni adresimi bildirdim veya email yoluyla ulasitirilmasini rica ettim. Sizce email veya karsi ödemeli kargo ile yeni adresime Gönderirlermi ?
Cevap icin Tesekkür ederim simdiden
bdrm62
10.01.2011 12:27:49
Burak arkadaş;
hemen vakit kaybetmeden konsolosluğu ara ve telefonda çıkan yetkiliye adresinin değiştiğini bu yüzden mektubun yeni vereceğin adrese gönderilmesini istediğini söyle.konsoloslukta kargo sadece sen işlemler için içerdeyken kargo parası ödersen olur yada başka bir durumda sözkonusu olmaz.mail falanda biraz gayri ciddi olacağı için bence başta dediğimi yap.tabi zaman kaybetmek istemiyorsan. aynı durum başıma geldi ve ben elazığdayken bodruma mektup yollamışlardı.hatta beni aradılar.artık o adreste olmadığımı söyledim ve verdiğim yeni adrese tekrar mektup yolladılar.
burak027
10.01.2011 12:35:51
Sagol arkadasim konsoloslugu kactir ariyorum ve sonunda actilar yanliz o konuyla ilgili bilgi veremeyiz email atin dediler bende email atmistim zaten dedigin dogruymus evet ordan karsi ödemeli yapmiyorlarmis merakdan ne yapacagimi sasirdim gidem diyorum isten izin almamin mümkünü yok zaten zorla buldum. ne yapacagimi bilmiyorum umarim emaili dikkate alirlar emailde cunku yeni adresimi felan yazdim gonderdim durumuda belirttim is nedeniyle sehir degistigimi yazdim bakalim eger bugun emaile donmezlerse yarin yine arayip sansimi deneyeyim diyorum
bdrm62
10.01.2011 12:40:15
0 232 488 88 73 bu numarayı ara.yanlış hatırlamıyorsam bu numaraya aile birleşimi ile ilgilenen yetkili bakıyordu.bu arada sen neyin mektubunu bekliyorsun?sonuç mu?
burak027
10.01.2011 12:53:48
Tamam ararim simdi bende bilmiyorum neyi bekledigim arkadasim 8 ay önce dogmamis cocuk üzerinden basvuru yaptim.
bizden evrak felan istediler. sonrasinda esimin cifte vatandas magduru oldugunu ögrendik ve bana mektup geldi eksik evrak dediler verdim bende sonra disarda bekleyin dediler bekledim calisan memurun biri getirdi pasaportumu verdi ve dedi bizden cevap bekleyin bu surec tam 9 ay oldu almanyada yabancilar subesi esimi cagirdi ozaman dedilerki cocuk dogsun esinizin vizesine ona gore karar verecegiz cocugumuz dogdu alman vatandasi yani karisik biraz ama bende bilmiyorum ne gelecek o mektubun icinde
burak027
15.01.2011 15:19:52
30 defanin üzerinde aramalarima ve 20 yakin emailim sonucu 8.12.2010 tarihinden gönderdikleri ve elime ulasmayan mektup tekrar yollaniyor suanki adresime esimde almanyada yabancilar dairesine ulasmis telefonla bilgi almak istemis demis esimin vize sonucu ne oldu diye kadin soguk bir ses tonuyla ben izmir konsolosluguna cevabi yolladim demis ve acayip tedirgin durumdayim acaba vizeye red mi verdiler diye cuma gunu göndereceklerini yazmis izmir konsoloslugu acaba gaziantebe mektup kac gun icerisinde gelir tahminni olan arkadaslar varmi ?