ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: parmak ızı

Sayfa: [ 1 ]

nefalp 17.01.2011 22:40:49

ıı aksamlar arkadaslar.bısey sormak ıstıorum bılgısı olanlar ltfn yanıtsız bırakmasın.aıle bırlesımı ıcın 2 ay once basvuru yapmıstım ankaradan esım alman vatandası.ılk gorusmem cok olum gectı ve daha sonra tekrar cagrıldım.gıttıgımde ısım benzerlıgı oldugunu söledıler almanyaya kacak gıdıp sınır dısı edılen bı sahısla ve bu yuzden parmak ızımı aldılar.10 parmak ızımıde aldılar ve baska bısey gerekmedıgını söledıler.esım bugun yabancılar daıresıne gıttı vee dosyamızın daha yenı almanyaya ulastıgını ogrendı.almanyada bu parmak ızınden kımlık tespıtı yapılacagını ve parmak ızımın alman polısıne gıttıgını sölemısler esıme.tabıkı sonucta benım o kısı olmadıgım anlasılcak fakat daha once basına bölee bısey gelen arkadaslar varmı acaba forumda yada bu konuda bılgısı olan kısıler ltfn cevap yazın cunku cok sınır bozucu bırsey.ne kadar surede sonuclanır acaba bu kımlık tespıtı polıs tarafından.bu arada bu dava dısında dosyamızda herseyın tamam oldugunu sölemısler esıme yanı baska sorun yok  bıde bunu beklıcez sımdı Allah yardımcımız olsun sınırlenmemek elde deıl gercekten.bılgısı olan yada basından bölee bısey gecmıs arkadasların cevaplarını beklıorum ltfn cumleten hayırlı aksamlar tsekkurler!!

nefalp 18.01.2011 13:17:36

yokmu arkadaslar basına böle bı olay gelen yada bılgısı olan arkadaslar?

hilal_gh 18.01.2011 16:18:23

sen pasaport çıkartırken zatern parmak işzi veriyosun sen o kişi olsaydın kesin bir şekilde anlaşılırdı ama korkma bişey olcanı sanmıyorumm başıma böylebişey gelmedi hatta ilk defa duyyorum böylebir konuyu belki bu yanlış anlaşılmadan dolayı vizeni bile erken verirler inşAllah Allah yolunu açık etsin arkadaşım..

Sayfa: [ 1 ]