ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: ACIL YARDIM LUTFEN

Sayfa: [ 1 ]

burak027 23.01.2011 19:13:49

merhaba arkadaslar sizden bir ricam var almanyada yasiyor olan arkadaslar
ben almanyada isimden cep numarasi ögrenmek istiyorum türkiyedeki özel mobil sirketlerin isimden numara ögrenme servisleri gibi  varmi ?
eger var ise bana yardimci olabilecek bir arkadasim ozel olarak mesaj atabilir mi ?

BILIYORUM KONU yeri degil ama esime ve evladima ulasmaya calisiyorum

Simdiden tesekkür ederim

kaan59 24.01.2011 17:36:27

burak yanlış anlamada evlisin ve çocouğun eşin seni hiç aramıyormu konuşmuyormusunuz benim haddim değil ama biraz tuhaf intterneten araştır bulursun

burak027 24.01.2011 18:51:25

yok kardesim yanlis anlasilma degil  esim cocugu kacirmaya ugrasiyor onun icin  arastiriyorum ki zaten buldum yeni numarasini babasi eski hattini almis Allahim ne hallere dusduk Allah yardim etsin yinede sagol kaan

Baybars 24.01.2011 18:54:09

su alttaki sayfaya ismini yaz, burdan bulursun

https://www.123people.de/

burak027 24.01.2011 19:09:32

Sagolasin baybars kardesim Allah razi olsun

kaleli 24.01.2011 23:25:59

kardesim Allah yardimcin olsun gercekten zor durum seninkisi oturup izlemekten baska biseyde yapamiyoruz burda

burak027 25.01.2011 01:33:09

Alıntı yapılan: kaleli - Ocak 24, 2011, 11:25:59 ÖS
kardesim Allah yardimcin olsun gercekten zor durum seninkisi oturup izlemekten baska biseyde yapamiyoruz burda

Amin kaleli kardesim Allah hayrina cikarir insAllah bende pek birsey yapamiyorum  Allah büyüktür hayirlisi ne ise o olsun

Ama ne yapabilirim almanyada yasayan kanun bilen yol gösterecek arkadaslar olursa özel mesajlarini bekliyorum
cünkü 1 2 sey ögrendim onlari yapmaya calisacam savcilikdan suc duyusurunda bulunucam cocugumu almanyaya kacirdi esim ve ulasamiyorum
evladimla görüstürmüyor gibi bir dliekce verecem cocugumun türkiyeye getirilmesi icin cunku esimde alman vatandasi degil daha yeni 3 yillik oturum aldi vatandasligi iptal olmus boyle bir hakkim oldugunu ögrendim onlari yapmaya calisacam bugun sizlerinde fikirleri varsa paylasirsaniz sevinirim

Sayfa: [ 1 ]