Jeynes
27.01.2011 13:04:02
Arkadaşlar benim kafamda birkac soru var insAllah tecrubesi ve bilgisi olanlar cevaplandırır.
İlk önce Almanyada nikah yapmak için hangi evrakları istediklerini biliyormusunuz. Burda nikah ile almanyadaki nikah arasında ne gibi farklar vardır veya ne gibi zorluklar.
Son olarakta Nişanlım 17 yaşında almanyada onunla aile birleşimi yapıcam onun yaşı aile birleşimi için sorun teşgil eder mi ?
kaan59
27.01.2011 13:38:07
alman ise problem değil ama türkiye de nıkah yapıcaksanız türkiye ailesinden ve standemst den bır papiere alıcak evrak kağıt haberimiz vardır dıye
c3t1n
27.01.2011 14:07:18
arkadasim bende burda standesamta sordum evlilik(yani nikah) nerde olursa daha problemsiz olur diye dedilerki türkiyede yapin ve sonra burda evliliginizi onaylatirsiniz dedi almanyada evlenme kagit isleri daha cokmus galiba yani türk esden istenilen kagitlar
aile birlesimi icin 18 yasini doldurmasi gerek yoksa olmuyor sanirim
Jeynes
27.01.2011 15:27:59
bende almanyada yapıcam işte birdaha git gel olmasın diye. Türkiyede yaparken 18 yaş istiyorlar diye biliyorum fakat almanyada da aynısı mı. Ailenin izni ile falan olmuyor mu kesin bilgi var mı elinizde olasılık ile mi soyluyorsun cetin arkadasım. Tesekkur ederim .