ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: çoçuk üzerinden aile birleşiminde istenen belgeler YARDIM

Sayfa: [ 1 ]

cannery 07.02.2011 00:20:14

slm arkadaşlar cocuk üzerinden aile birleşiminde istenen belgeler neler acaba eşimin calışması gerekiyomu eşim türk vatandaşı sınırsız oturum vizesi var oğlumun alman pasaportu var bizden neler isterler biraz yardım ederseniz sevinirim

cannery 15.02.2011 21:19:54

bi yardım etcek yokmu arkadaşlar nasıl yaptınız başvuru formunda nasıl gecineceksiniz diyor  orayı  nasıl cevapladı acaba yapan arkadaşlar  yardımcı olursanız sevinirim

santoperat 15.02.2011 22:38:18

Alıntı yapılan: cannery - Şubat 15, 2011, 09:19:54 ÖS
bi yardım etcek yokmu arkadaşlar nasıl yaptınız başvuru formunda nasıl gecineceksiniz diyor  orayı  nasıl cevapladı acaba yapan arkadaşlar  yardımcı olursanız sevinirim
"çalışarak" yazman senin için daha iyi olacaktır.

cannery 15.02.2011 23:49:28

tşkler santoperat işAllah bi sorun cıkarmazlar başvurduğumda

santoperat 16.02.2011 00:41:19

çocuğun alman vatandaşı ise korkamanı gerektiren bir durum yok...  sana soracakları tek şey ilk evliliğinizmi? =)  benim vizem 17 günde çıktı umarın seninki daha erken çıkar.

cannery 16.02.2011 21:12:04

işAllah santoperat oğlumun alman pasaportu var hanımın türk pasaportu var calısmıyo  su anda  bide sen bilirsin   İkamet Kanunu`nun 55. maddesine göre gerekli ek belge yazmıslar istenen belgelerde bu nerden alınıyo ne kağıdı bu bide     Velayet sahibinin başvuru sırasında şahsen hazır bulunamaması halinde vekaletnamesi  bu nedemek başvuru sırasında eşimde yanımda olcakmı yoksa bu boşanmış ciftler falan icinmi gecerli  bu benim bildiğim boşanırsan cocuğun velayeti  ya kadına ya erkeğe verilir  tsk ler yardımın icin santoperat

c3t1n 16.02.2011 22:37:52

o ek belge eger formu internetden indirirsen zaten yaninda oluyor yoksa konsolosluktada vermeleri lagzim
internet icin:
https://www.istanbul.diplo.de/contentblob/434374/Daten/132035/Visa_Antrag_Fzf_Studium_ueber_drei_monate_DD.pdf

santoperat 17.02.2011 16:26:41

Alıntı yapılan: cannery - Şubat 16, 2011, 09:12:04 ÖS
işAllah santoperat oğlumun alman pasaportu var hanımın türk pasaportu var calısmıyo  su anda  bide sen bilirsin   İkamet Kanunu`nun 55. maddesine göre gerekli ek belge yazmıslar istenen belgelerde bu nerden alınıyo ne kağıdı bu bide     Velayet sahibinin başvuru sırasında şahsen hazır bulunamaması halinde vekaletnamesi  bu nedemek başvuru sırasında eşimde yanımda olcakmı yoksa bu boşanmış ciftler falan icinmi gecerli  bu benim bildiğim boşanırsan cocuğun velayeti  ya kadına ya erkeğe verilir  tsk ler yardımın icin santoperat

şansın ve bahtın bol olsun arkadaşım

cannery 17.02.2011 19:29:54

sağol tşk ederim

batan 07.03.2011 23:08:53

sa arkadaslar 09.03.2011 de randevum var nasıl gecıneceksınız sorusunu bos bıraktım bısey yazmalımıyım yada bos bıraksam olur mu bı sorun cıkarmı

cannery 08.03.2011 21:09:48

slm batan arkadaşım 23 soruyu bende burda cocuk üzerinden  vize alan bi arkadaşa sordum  ne yazalım diye  onun bana söylediği calışarak  dedi ben kendim  o şekilde yazıcam  CALIşARAK yaz istersen   ama boş bırakma derim bence  Allah yardımcın olsun tez zamanda kavusursun işAllah sevdiklerine

ecemmm 18.05.2013 23:42:39

merhaba arkadaşlar benim eşim türk vatandaşı ama almanyada süresiz oturumu var fakat biz ilk evlendiğimizde türkiyede yaşamaya karar vermiştik fakat eşimin alışamaması sebebi ile almanyada yaşamaya karar verdik 2yıllık evliyim ve 9aylık bi kızım var sorum şu ben en kısa ne yoluyla gidebilirim çocuk üzerinden aile birleşimi nasıl oluyo ne olur bi bilgilendirin lütfen.........

omerumutesen 24.05.2013 17:04:11

ecemmm sen cocuk uzerinden aile birlesimiyle gidebilirsin diyecegim ama hic bir aciklayici bilgi edinemedim yazdiklarindan esin turk vatandasi tamam onu anladim ama kizin nerde dogdu hangi vatandasligi ilk once onemli olanlar bunlar bunlari yazarsan daha fazla yardimci olabilirim elimden geldigi kadar

White nigga 01.10.2016 18:06:15

5 gün sonra doğmamış çocuk üzerinden randevum var . eşim alman vatandaşı yanımda TC de yasıyoruz su an  esımın almanyadakı ıkamet adresınden bısey ısteyecekler mı ??

Sayfa: [ 1 ]