ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: almanyaya 3 aylik turist vizesi kalkti mi?

Sayfa: 1 [ 2 ]

santoperat 11.02.2011 02:06:35

İnanın bana vizenin kalkmasını isteyen, sadece forumda bulunan arkadaşlar değil, gurbette tanıdığı , akrabası olan ve turistik amaçlı gitmek için isteyen birçok arkadaş var... her ne kadar yerel mahkemenin vermiş olduğu karar ortada olsada, yakın zamanda almanya' ya elini kolunu sallaya sallaya gitmenin mümkün olmayacağı kanaatindeyim.

Düşünün pasaportunuz ve biletiniz elinizde, havaalanına geldiniz ilk güvenlik kontrolünden geçtiniz!!! peki ya chek-in işleminden nasıl geçeceksiniz? adamlar pasaporta bakmıyor direk senin vizene bakıyor... hadi onları gectiniz pasaportunuzun ilk sayfasına baktılar kişisel bilgilerinizi kaydettiler, valizinizi aldılar ve size iyi uçuşlar dilediler kur;)   peki ya sonrası... işte burası tam bi muamma... gümrük-pasaport kontrol memurundan geçmeyi nasıl düşünüyorsunuz?

sanırım bugünlerde geçmemize izin vermezler... aksini iddia eden varsa en yakın havaalanına gider ve uçağa biner =))

bence bırakalımda diplomasi bu işi çözsün...

tugce_doerjer 11.02.2011 11:59:01

Alıntı yapılan: tayfun3697 - Şubat 10, 2011, 11:45:06 ÖS
sanirim pek istemiyorsun vizenin kalkmasini.

ıstememekle alakası yok :) tabıkıde ısterım boyle bırseyın gerceklesmesını ama ınanmıyorum ben hıcbır alman gazetesınde yada haber bultenınde bundan bahsedılmıyor dun konsoloslugu aradım onlarda boyle bırsey olmadıgını soyledıler.. eee ?? bırı gıtsın ben vızesım gırdım almanyaya desın bende ınanırım denemek ısteyen varmı? sahsen ben koru korune demem  kur;)

tugce_doerjer 11.02.2011 12:06:10

https://www.almancax.com/forum/index.php?topic=15441.new#new

buyrun baybars arkadasımız acıklamıs cok guzel bır sekılde...

Sayfa: 1 [ 2 ]