)istisnalar kaideyi bozmaz ....
bu ülkede hic bir dönem hakkimin yenmedigini gönül rahatligi ile söyleyebilirim,buna asla müsade etmem zaten.
tatli dil ve kibarliga gelince, emin olun yalnizca memurlara degil,cevremdeki herkese mümkün oldugunca kibar davraniyorum..islemlerimle ilgilenen memurada tabiki,buna ragmen oraya giden insanlarin, bende dahil buna, kendilerine ve onlardan cikacak bir evet cevabina bir anlamda muhtac oldugunun o kadar cok bilincindelerki gözünüzün icine bakip oradaki aciyi görmekten zevk alircasina evet cevabini uzatabiliyorlar.bunun vicdan neresinde
ayni sartlara sahip birinin vizesinin 1 ayda digerinin 6 ayda cikmasinin baska bir aciklamasi varmi...prosedürse biri icin onnline, bir digeri icin mektup yoluyla nasil isliyor?birinin belgelerinin arastirmasi 4 gün sürerken bir digeri neden 3 ay bekliyor?
kendi adima konusayim alman vatandasiyim,calisiyorum hic bir sekilde hic bir zaman kanun disi bir is yapmadim ve devlete yük olmadim,esimin sicili temiz...bütün belgelerimizi üstelik fazlasiyla teslim ettik,eksik var diyemiyorlar buna ragmen gözümün icine baka baka yaklasik 3 ay beklememe ragmen daha bir ay,belkide daha fazla bekleyeceksiniz diyorlar.....resmen sadistlik bu