ALMANCAX => Almanca A1 Sınavı, A2, B1, Almanca KPDS, KPSS ve Diğer Almanca Sınavlar İle İlgili Paylaşımlar

Konu: 22 şubat A1 ankara sınavı

Sayfa: [ 1 ]

ilk 22.02.2011 20:08:38

Arkadaşlar günlerdir beklediğim sınava bugün sabah 9'da girdim herşey gayet güzeldi,herkes gibi heyecan vardı bende ama bekledıgımdende sakin geçti ben asla cevap veremem asla aklıma gelmez heyecandan dilim tutulur diyenlerdenim.  :) :)

dinleme bölümü gerçekten yanıltma ve hızlı konsuyorlar çok iyi karar vermek lazım
okuma anlamada ise aslında çok mantıksal istenilenler ve seçenekler apaçık ortada.
mektup bölümünde. almanca kursuna gidemiyorsunuz neden gidemediğinizi ? öğretmenınıze ev ödevlerinin ne oldugu için bilgi isteyin kısaa ve özdü.
konuşma bölümünde karşınızdaki arkadaşlar çok önemli ne kadar seri ve emin oldunuzmu hoşlarına gidiyor.

thema: bank -geöffnet ve geld çıktı.
ricalarda ise ball ve schreiben çıktı
4ünüde sorabildim.

yanımdaki arkadaşta
thema:beruf - arbeiten
ricada ise televizyon,
karşımdaki arkadaşada ricada computer çıktı.
hatırladıgım bunlardı

konusma bölümünde herseyı yapabıldım kendımce guzeldi.
ama mektup bölümünde bir kaç yazım hatası oldu . sonucum ne olur hıc bılmıyorum  Allah herkese kolaylık versin:-\

Jeynes 22.02.2011 20:25:48

Guzel gectiğine sevindim insAllah kazanırsın ki oyle gozukuyor =) Allah yardımcın olsun

ilk 22.02.2011 20:35:52

çok teşeküürler :) ben iyi geçtigine inanıyorum şans yüzüme güler umarım

Serpil çiçek 23.02.2011 12:27:44

hayırlısı olsun arkadaşım kısmetse almanyanın neresine gideceksin ? :)

ilk 23.02.2011 14:02:05

mönchengladbach düsseldorfa yakın biryere :) teşekkür ederim bu arada

Serpil çiçek 23.02.2011 18:24:57

rica ederim sordum çünkü acaba yakın olurmyuz diye merak ettim, ama değilmişiz pekte... :)

Sayfa: [ 1 ]