ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Vzeye Basvrmak İstyrm Ama Hiç Blgm yok 1 sertıfıkam war esımı ozledım yrdm edn:/

Sayfa: [ 1 ]

İsmetÇağrı 03.03.2011 19:21:52

Ne yapacam ne edecem bılmıorum :/ dıl sınawını gecdım esımın orda soyadı degısmesı gerekıor mu vizeye işlemlerıne baslamam ıcın  yardıma ıhtıyacım war ben1mle bu vıze ısını Allah rızası ıcın 1 arkds benı yonlendırsın hergun tak1p edel1m  :( esımı cok osledım cok kotuyum

c3t1n 03.03.2011 19:25:26

Alıntı yapılan: İsmetÇağrı - Mart 03, 2011, 07:21:52 ÖS
Ne yapacam ne edecem bılmıorum :/ dıl sınawını gecdım esımın orda soyadı degısmesı gerekıor mu vizeye işlemlerıne baslamam ıcın  yardıma ıhtıyacım war ben1mle bu vıze ısını Allah rızası ıcın 1 arkds benı yonlendırsın hergun tak1p edel1m  :( esımı cok osledım cok kotuyum

esinin soyadini degistirebilmek icin sen ona burdan uluslarasi evlenme kayit örnegi(formül b) ve senin pasaportun fotokopisini(evliligi almanyada kayit ettirmek icin) yollaman gerek...soyadini sensiz degistirebiliyormu tam bilgim yok ama evliligi kayit ettirebiliyor ve ettirsinde yoksa vize basvurusu 1-2 hafta sürebilir cünkü mektup yabancilar dairesine geldiginde evliligi ozaman kayit ediyorlar ve aralarinda(standesamt ve ausländerbehörde) mektuplasma olunca 2-3 gün kayip oluyor gecende bi arkadasinki öyle uzun sürdü

Sayfa: [ 1 ]