toricelli
04.02.2007 17:17:35
değerli arkadaşlar ve değerli alperen,
ben de zaten tüm yazılanlarda kırılacak bir şey görmedim.hepimiz her konuda birbirimizi kırmadan fikirlerimizi söyleyebilirsek, kazanan yine biz oluruz mutlaka.
sadece söz üretmek konusunda da haklısın, konuşulanlar yönünde hareket etmek, bu vatan için yapabileceğimiz şeyleri uygulamak, (bunlar küçük şeyler olabilir) mesela çevreyi kirletmemek, gürültü kirliliği yapmamak, alışverişlerde mutlaka kasa fişimizi istemek, bunu yapmadığımız zaman vergi vermiyoruz demektir, insanlara saygı ve sevgi ve anlayışla davranmak ve hatta türkçemizi düzgün kullanmak gibi bir sürü şeyi severek uygulamak gerekir. Konumumuz itibarıyla daha önemli şeyler yapabiliyorsak, daha da mutlu oluruz.
Seviyeli fikir tartışmalarını ve hepinizi çok seviyorum.Ülkemi ve insanlarımızı çok seviyorum.
Yaşım konusunda da haklısın, forumun en yaşlılarından biriyim.
selamlar! tüm arkadaşlara katkılarından dolayı teşekkür ederim!
alperen
04.02.2007 18:46:12
Ellerinizden öperim sayın hocam.saygılarımla..
toricelli
04.02.2007 19:21:10
rica ederim, saygılar sevgiler bizden, gözlerinizden öperim, başarılar
derwisch
05.02.2007 12:25:40
Alıntı yapılan: gksltkmz - Şubat 03, 2007, 06:39:34 ÖS
kimsenin bir sey cirkinlestirdigi yok ve ayrica birseyin cirkin olmasi icin guzel olmasi lazim ve oratada guzel bir sey yok bence ya sizce ve ayrica kimse tarihini okumadan konusmasin tarihi olmayan milletler yenilmeye hep mahkumdur evet konumuz taaaaaaaaaaaa kurtulus savasina kadar gidiyor aslinda ama bilene benim anlatmak isredigim turkiye cumhuriyetini biz kurduk biz yasatacagiz baskalari degil bunu nutukta yazilidigi gibi ustun medeniyetler seviyesine cikarak yapmamaiz lazim boyle basit oyunlara gelmememiz lazim ama ne yazikki geliyoruz
selam,
Schade...
khoLpa$aLı
12.01.2008 21:43:32
HEPİMİZ MEHMETÇİĞİZ ,BİR ERMENİ ÖLDÜ DİYE,ON BİNLER YÜRÜDÜ,HER YIL ONBİNLERCE şEHİT VERİYORUZ,HAN GİNİZ YÜRÜDÜ!!
Kanım TÜRK,soyum TÜRK,bügünüm TÜRK,duruşum TÜRK,TÜRK oğlu TÜRKÜM,hepimiz ermeniyiz diyenlere duyurulur
İşgaldaki hali sakın unutma,Atatürk'e dil uzatma sebepsiz.Sen gene anandan çıkardın amma,Baban kimdi bilemezdin şerefsiz.
EBEDİYETE KADAR ^TÜRK^