Ücretsiz Almanca Eğitim DVD'si Özellikleri ve İçeriği
Fiziksel Özellikler • DVD'ler son derece kaliteli, uzun ömürlü ve birinci sınıf DVD'lerdir.
• DVD'lerimiz özel baskılıdır.
• DVD üzerinde logomuz, ISBN numarası ve DVD'nin ücretsiz olduğunu para ile satılamayacağını bildiren yazılar bulunmaktadır.
• DVD üzerindeki baskı serigraf baskıdır ve son derece mükemmeldir.
DVD'nin Genel Özellikleri • Almanca eğitim DVD'sinde toplam 39 video ders konusu bulunmaktadır.
• Bunun yanında çok kullanışlı ve 6 dilde kullanılabilecek bir sözlük de DVD'nin içinde yer almaktadır.
• DVD'deki videolar HD kalitesindedir.Sesler de özel cihazlarla kaydedildiğinden görüntü ve ses kalitesi mükemmeldir.
• Ekranınızın ebatı ne olursa olsun, tam ekranda dahi derslerimizi kaliteden ödün vermeden izleyebilirsiniz.
• DVD'miz otomatik çalışma özelliğine sahiptir, DVD'yi bilgisayarınıza takar takmaz karşılama ekranı gelir ve sizi yönlendirir.Karşılama ekranında Almanca üniteler sırasıyla mevcuttur, izlemek istediğiniz dersin üzerine tıklamanız yeterlidir.
• DVD'deki derslerimizde yazılar ve resimler oldukça büyük puntolarla hazırlandığı için gözleriniz yorulmaz, dikkatiniz dağılmaz ve ekrana yaklaşmak zorunda kalmazsınız.Aynı zamanda daha akılda kalıcıdır.
• DVD'miz Almanca ile ilgilenen herkesin elinin altında bulunması gereken harika bir başvuru kaynağıdır.
DVD İçeriği ve Dersler • DVD'mizde toplam 39 ünite bulunmaktadır.Konular sıfırdan başlar.
• DVD'mizde yer alan derslerin tamamı görsel ve seslidir, bu sayede hem görerek hem de duyarak öğrenmiş olacaksınız.
• Ders anlatım tekniği çok basit ve kolay anlaşılırdır, gramer konuları derinlemesine işlenmiştir, ileri seviye gramer bilgileri fazlasıyla verilmiştir.
• DVD'de yer alan bazı konular:
• Almanca hakkında genel bilgiler, Almanca alfabesi, Almanca'yı tanıyalım, Almanca'da günler, aylar, mevsimler
• Almanca'da sayılar, şahıs zamirleri, isimler, artikeller, belirli artikeller, belirsiz artikeller
• Almanca artikel kullanım alanları, çoğul isimler, tekil isimleri çoğul yapma
• Almanca'da ismin halleri, yalın hali, i hali, e hali, in hali
• Almanca'da şahıs zamirlerinin çekimleri, iyelik zamirleri ve kullanılışları,
• Almanca'da sıfatlar, sıfat tamlamaları, sıfatların çekimleri,
• Temel cümle dersleri ve Almanca'da cümle yapısı
• Almanca'da cümle kurulumu, basit cümleler ve kalıplar
• Almanca'da şimdiki zaman, şimdiki zamanda cümleler, düz cümleler, soru cümleleri ve olumsuz cümleler
• Almanca'da geniş zaman, olumlu-olumsuz cümleler ve soru cümleleri
• Almanca'da isim cümeleleri, düz kalıp cümleler ve farklı cümle teşkil etme biçimleri
• Almanca'da temel soru kalıpları ve verilebilecek farklı cevaplar
• Almanca'da soru kelimeleriyle soru cümleleri yapma, cümle örnekleri
• Almanca prateritum, prateritum cümle yapıları, fiil çekimleri, düzensiz fiil listesi
• Prateritum örnek cümleler, perfekt, perfekt fiil çekimleri, örnek cümleler
• Almanca plusquamperfekt, partizip perfektler, fiil çekimleri, haben ve sein ile kullanılacak fiil listeleri
• Zamanlarla ilgili örnek cümleler, genel konuşma kalıpları, Almanca'da saatler
• Almanca Günlük hayatta en çok kullanılan konuşma kalıpları, en çok kullanılan kelimeler listesi, basit diyalog örnekleri
• Popüler Almanca öğretmeni Ünal ÖZDAL ile Almanca eğitimi üzerine yapılan röportaj videosu
• Ve saymadığımız bir çok püf noktası bu DVD'de