ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: benden esımın son 10 yıl gııs cıkıs ıstedıler

Sayfa: [ 1 ]

su ela 10.03.2011 18:08:45

ıyı gunler arkadaslar bugun ızmır konsoloslugu aradı esının son 10 yıl turkıyeye gırıs cıkıs larını belgeleyen kagıt ıstedıler bugun emnıyete gıttım alamadım gorevlı bana esın almanyadan muafakat kagıdı gondermesı lazım dedı esım almanya da nereye gıdecek bu kagıdı nerden bulacak vekalet gıbı bısey olsa gerek heralde demıı arkadaslar..vede esım 4 yıldır gırıs cıkıs yapıyodu oturumunu almazlar demı benım yanımda kalıyordu 5 aya bır gıdıyodu

c3t1n 10.03.2011 18:31:13

esin almanyadaki türk konsolosluguna gidip vekalet hazirlatmasi lagzim sen giris cikis kayitlarini alabilmen icin onu sana faxlasin daha cabuk oluyor ozaman verirler kayitlari sana 6aydan fazla kalmadigi sürece oturumu burda silinmiyor ama BELKI esine yabancilar dairesinde diyebilirler pes pese türkiyede bi kac kay kaldiniz diye orda yasaminizi sürdürebilirsiniz diye o dediklerine karsi bisey diyemesse(is durumu, sosyal durmu iyi degil mesela diye) vizeye red gelebilir...

su ela 10.03.2011 18:37:00

tesekkur ederım arkadasım Allah korusun bıde hamıleyım oyle bısey olmaz ınsAllah turkıyede bı ıs yapamz esım valla

c3t1n 10.03.2011 19:47:19

tabi Allah korusun almanyada yasayan bi erkek türkiyede zorlanir tipki türkiyede yasayan erkek almanyadaki gibi
egerki öyle bisey derlerse desin türkiyede yapamam diye felan iste nedenler saysin illaki bilir bikactane...

ibrahimsa42 10.03.2011 23:42:29

umarım bir sıkıntı yaşamazsın!!! yalnız alman yaya 6 ayda bir giriş çıkış yapmak diye bir şey yok alman yada yılda 6 ay 1 gün ikamet etmek zorunluluğu var . benim arkadaşım eşi aynı şekilde 6 ayda giriş çıkış yapıyordu doğum unu orada yapmak için alman yaya gittiğinde yardım başvurusunda bulunduğunda ondan da son 10 yılın giriş çıkışları istenmişti. ve şu anda süresiz oturumu iptal ettiler. doğumunu orada yapmasına rağmende çocuğu nada alman vatandaşlığı vermediler inşAllah sana böyle bir şey olmaz!!!

Sayfa: [ 1 ]