Jeynes
13.03.2011 19:33:36
arkadaslar soyle bi durumum var. Ben 6. Ayda aile birlesimi vizesine basvrucam. Fakat ozamana kadar almanyaya nisanlimin yanina gtmek istiyorum. Istek gonderildignde sansim ne kadar olur istegi abimde gonderebilir. Ogrenci degilim ve almanyada yasicagm icn istende ciktim. Dusuncelerinizi paylaşirmisnz?turist vizesi?
saskin64
13.03.2011 22:31:40
merhaba arkadasım;
bende nısanlınım yanına gıderken amcam davetıye gonderıodu amcamı zıyarete gıdıyorum dıodum konsolosa o sekılde basvuru yapıodum.davetıyeyı nısanlın mı gonderecek yoksa aılenden bırı mı?aılenden bırı gonderecekse hıc nısanlını karıstırma sahsen ben oyle yaptım.4 defa gıttım hıc bırınde vıze alımında sorun cıkmadı
Jeynes
13.03.2011 23:13:08
tesekkurler dostum. birsey daha sorucak bilgin varsa. Turist vizesine basrursam ne kadar surer vizenin cıkması aile birleşimi vizesinden daha mı erken cıkıyor uzun sürerse benim işlerimde yolunda gitmez. Senin ne kadar surdu turist vizesinin cıkması
saskin64
13.03.2011 23:24:58
ornek vereyım ben salı gunu basvurdum cuma gunu vızem cıktı.ızmırde 3 gunde bellı oluyo turııt vızesı olumlu veya olumsuz aıle bırlesımı gıbı uzun surmuo
Jeynes
13.03.2011 23:50:48
anladım cok sevindim ya. Allah razı olsun senden =). Öğrenci değilim onun bir olumsuz yanı olabilir mi. Abim göndericek daveti.
saskin64
13.03.2011 23:57:04
Alıntı yapılan: Jeynes - Mart 13, 2011, 11:50:48 ÖS
anladım cok sevindim ya. Allah razı olsun senden =). Öğrenci değilim onun bir olumsuz yanı olabilir mi. Abim göndericek daveti.
ben acıkogretım okuodum ogrencı belgemı goturdum bunun bı hukmu yok dedı

ogrencı belgemı gerı verdıler.calısmıodumda.acık ogretımın dısında napıosun dedıler koyde aıleme yardım edıyorum dedım ıneklere alan bakıom dedım.ınek sayımızı gosteren belgeler verdım traktorumuzun ruhsatını verdım babamın cıftcılık belgesını verdım tarlalarımızın tapularını verdım bırde amcamdan gelen davetıyeyı verdım bu kadar... 4defasında da aynı seylerı verdım