ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: almanya ' dayken vize süresini uzatmak ? ne kadar sürüyor ?

Sayfa: [ 1 ]

jaces 23.03.2011 11:52:57

arkadaşlar herkeze slm. aile birleşimi vizesini buraki yabancılar polisinden uzatmak ne kadar sürüyor ?

çünkü ben hemen uzatıp veriyorlarmış diye duydum bu doğrumudur ?
çünkü polisten bana 14 üne randevü verdiler . benimde vizem 20 sinde bitiyor ? yani 6 günlük bir zamanım kalıyor ? nasıl oluyor ? ilave bir kac gun uzatabılıyormuyuz ? yoksa hemen verıyorlar mı ? yoksa en kotusu benım gıdıp gerımı gelmem gerekıyor ? :(
herkese tesekkurler

c3t1n 23.03.2011 13:07:56

sana 14ünde oturma müsadesi verecekelr(1-3 senelik) ayni zamanda calisma müsadeside var

Köln-Bonn 30.03.2011 11:11:32

Alıntı yapılan: jaces - Mart 23, 2011, 11:52:57 ÖÖ
arkadaşlar herkeze slm. aile birleşimi vizesini buraki yabancılar polisinden uzatmak ne kadar sürüyor ?

çünkü ben hemen uzatıp veriyorlarmış diye duydum bu doğrumudur ?
çünkü polisten bana 14 üne randevü verdiler . benimde vizem 20 sinde bitiyor ? yani 6 günlük bir zamanım kalıyor ? nasıl oluyor ? ilave bir kac gun uzatabılıyormuyuz ? yoksa hemen verıyorlar mı ? yoksa en kotusu benım gıdıp gerımı gelmem gerekıyor ? :(
herkese tesekkurler

O gün icinde veriliyor kardesim sorun etme. 10 15 dakika sürüyor. Günler yada haftalar degil, Evraklarini teslim ediyorsun pasaport vs. kisa bir zaman sonra pasaportunu sana iade ediyorlar. yeni vizen pasaportuna eklenmis bir sekilde aliyorsun.

kesto34 13.04.2011 13:56:50

ayni gun icerisinde oturumunu vede calisma iznini vergi numarani aliyosun

saskin64 13.04.2011 15:15:55

benım oturumum yoktu bı muhur vurdu bır kac sey yazdı evrakları verdık o kadar 10 dakıka bıle surmedı...sorun olmaz kardesım

Sayfa: [ 1 ]