ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: cocuk üzerinden aile birlesimi (14.03.2011_istanbul)

Sayfa: 1 [ 2 ]

cilgin__67 25.04.2011 14:22:11

benim köln e yakin bi yer lüdenscheid e gidecem ya esimden 3 aylik bodro istediler ise yeni basladigi icin onu vermedi ve ayrica bankaya yatan kira makmuzlarini istediler ama evi tutalida bi hafta olmustu onuda vermedik ama esim kendi agzindan yabancilar polisine bi mektup yazdi neden bu evraklari veremedigine dair ve kizimizin alman vatandasi oldugunu ve bu evraklari isteme haklarinin olmadigina dair kibarca bi mektup yazdi ve evraklari teslim ederkem o mektubuda verdi

ebsb 25.04.2011 19:12:25

eyvAllah kardeş benim eşim bremende benim evraklarım henüz oraya ulaşmamış olaki bizden bu evrakları isterlese bana eşinin yazdığı mektubun bir örneğini verirmisin çünkü benim eşimde çalışmıyor ve ailesiyle kalıyor

cannery 25.04.2011 20:44:01

slm arkadaşlar benim bildiğim bu ikisinide istemiyolar bunları vermenize gerek yok  benim hanım yabancılar polisine sormuştu bunların lafı gecmiyo cocuk üzerinden aile birleşiminde sadece ikametkah kağıdı almanyada bi ev yani ana baba yanı olsun farketmez  bide alman alman pasaportlu cucuğunuz varsa sorun yok geri kalan evrakları zaten trden alıyon   Allah hepimizin yardımcısı olsun  işAllah tez zamanda kavusursunuz ailenize

ebsb 25.04.2011 22:03:51

eyvAllah kardeş işAllah bir sıkıntı çıkmaz henüz ne isteyecekler bilmiyorum ama her duruma hazırlıklı olmak gerek diye düşünüyorum ALLAH tan hayırlısı

cilgin__67 25.04.2011 22:08:05

ebsb eger senin esindende isterlerse bu  ev kontrati ve is sozlesmesini esimin yazdigu mektubu sana gonderirim insAllah. isimiz saglam olsun amac bu.insAllah tez zamanda gelir mektup

ebsb 25.04.2011 22:27:50

eyvAllah sağolasın kardeş

ibrahimsa42 26.04.2011 01:22:36

kardeşim hayırlı olsun. bende 08.04.2011 de çocuk üzerinden başvuru yaptım,henüz eşime mektup gelmedi ve benim eşimde çalışmıyor. eşinin yazdığı mektubun bir kopyasını bana da gönderebilirsen sevinirim

uk1987 23.09.2013 14:51:23

merhabalar benimde sizlerin durumuna benzer halim var..yalniz cok arastirdim forum sayfanizda ama tam olarak buna dair bi cevap göremedim...

yaklasik 3 ay önce almanyada dogum yaptim esim o süre zarfinda almanyaya geldi 12 günlügüne turist olarak..türkiyede calistigi icin geri dönmek zorunda kaldi..ben su anda ailemle yasiyorum ve bana düsen 2 tane oda var..zannedersemki vize basvurusunda bulununca 2 oda yeterli olacaktir..dogum yapmadan kisa süre önce cocuk gelisimi bölümünü bitirip diplomamida aldim..yalniz su anda bebegim 2 bucuk aylik ve ben annelik iznindeyim..dogal olarak calismam su an icin mümkün degil..

alman vatandasliginada basvurdum ve su anda vatandasligim isleniyor yakinda alman vatandasi olcam...bizim su anda tek sorunumuz benim issiz olup jobcenterdan issizlik maasi ve gecim parasiyla gecinmem..bu vize basvurusunda sorun yaratirmi?yoksa annelik izninde oldugum icin kolaylik tanirlarmi??yoksa hemen is bulupta en az 1 yil calistiktan sonra mi esimin vizeye basvurmasi gerekli??

lütfen net bi bilgiye sahip olaniniz varsa yardimci olun..bu tür soruna karsi saglam kaynaklar bulamadim..belki siz yardimci olabilirsiniz  ???

sizin yazmis olduklariniz msjlar beni cok sevindirdi eger öyleyse gercekten cok güzel

fuk_18 23.09.2013 15:03:22

esiniz eger cocuk uzerinden gelcek ise zaten maas yada baska birsey sizden istemicekler sizden. bu yaziyor formda da

ebsb 23.09.2013 22:03:27

alman vatandaşı cocuk üzerinden aile birleşimi yapın. bu halde sizden ne maaş sorarlar ne sertifika ne de evin metre karesini eğer eşinizin çok olağan dışı bir durumu yoksa ve evrakları eksiksiz teslim ederseniz eşiniz ortalama 45 gün içinde vizesini alır

uk1987 26.11.2013 00:26:52

:) biraz gec bir cevap oldu ama yinede tesekkür ederim bilgileriniz icin arkadaslar.. Allahin izniyle esimin bu cuma izmir baskonsoloslugunda randevusu var..hayirlisi neyse o olur insAllah hepimiz icin  ya:)

Sayfa: 1 [ 2 ]