merhabalar benimde sizlerin durumuna benzer halim var..yalniz cok arastirdim forum sayfanizda ama tam olarak buna dair bi cevap göremedim...
yaklasik 3 ay önce almanyada dogum yaptim esim o süre zarfinda almanyaya geldi 12 günlügüne turist olarak..türkiyede calistigi icin geri dönmek zorunda kaldi..ben su anda ailemle yasiyorum ve bana düsen 2 tane oda var..zannedersemki vize basvurusunda bulununca 2 oda yeterli olacaktir..dogum yapmadan kisa süre önce cocuk gelisimi bölümünü bitirip diplomamida aldim..yalniz su anda bebegim 2 bucuk aylik ve ben annelik iznindeyim..dogal olarak calismam su an icin mümkün degil..
alman vatandasliginada basvurdum ve su anda vatandasligim isleniyor yakinda alman vatandasi olcam...bizim su anda tek sorunumuz benim issiz olup jobcenterdan issizlik maasi ve gecim parasiyla gecinmem..bu vize basvurusunda sorun yaratirmi?yoksa annelik izninde oldugum icin kolaylik tanirlarmi??yoksa hemen is bulupta en az 1 yil calistiktan sonra mi esimin vizeye basvurmasi gerekli??
lütfen net bi bilgiye sahip olaniniz varsa yardimci olun..bu tür soruna karsi saglam kaynaklar bulamadim..belki siz yardimci olabilirsiniz

sizin yazmis olduklariniz msjlar beni cok sevindirdi eger öyleyse gercekten cok güzel