ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: 04.04.2011 yabancılar polisi görüşme

Sayfa: 1 [ 2 ]

by_ZET 04.04.2011 17:14:05

inşAllah çetin kardeş. Allahın izniyle gelir şu vizelerde biraz rahatlarız. eşim sormamış valla heyecandan :) ..kurcalamak istememiş.zaten adamın son terminiymiş bugünkü.alıyımda bitsin demişdir :D...   eşin nerden başvurmuştu ankara-izmir-istanbul?

by_ZET 04.04.2011 17:20:13

ben işten giriyorum şu ansiteye : ;D ... siteden çıkmalıyım akşam konuşuruz artık :) ....hakan sende inşAllah alırsın vizeyi benim kadar beklemeden :)

c3t1n 04.04.2011 17:21:40

Alıntı yapılan: by_ZET - Nisan 04, 2011, 05:14:05 ÖS
inşAllah çetin kardeş. Allah'ın izniyle gelir şu vizelerde biraz rahatlarız. eşim sormamış valla heyecandan :) ..kurcalamak istememiş.zaten adamın son terminiymiş bugünkü.alıyımda bitsin demişdir :D...   eşin nerden başvurmuştu ankara-izmir-istanbul?

esiminki yoldaymis pasaport bugün eline ulasicakmis daha dogrusu teyzemin eline esim daha memleketinde...yeni konu actim pasaport yolda diye...upsi aradim öyle ögrendim esime mesaj gelmedi nedense...

hakan hakan hakan 04.04.2011 18:38:05

Allah herkesin yardimcisi olsun yarin bizde ariyicaz ayin 4 de gelir demislerdi hadi 1 günde bizden olsun dedik :D  insAllah yarin mektubu gönderirler   hasret cok kötü arkadaslar  offffffffff offfffffffff almanyadan döneli 35 gün oldu :(

Sayfa: 1 [ 2 ]