ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Vize Sorunu!!!

Sayfa: [ 1 ]

a-k-a-y 07.04.2011 15:00:15

Arkadaşlar 2 hafta önce Ankarada vize görüşmem vardı Eşim bugun yabancı polisleri aramış Kağıtlarım 11 Nisan'da Yetişeceğini sölemiş ve pazartesi günü eşimi çağıracaklarını sölemişler ama Bir sorunum var???
Eşim Alman vatandaşı çalışmıyor
Ondan Çalışma Kağıdı istemişler ve Nerden ne kadar para aldığını gösteren belgeleri istemişler Evin kağıtlarını istemişler
Evimiz Bize yeterli devletten ve nafaka kağıtlarıda var... ama çalışmıyor  :(
Ne yapmamız lazım lütfen yardım edin...Bu kağıttı veremezek büyük ihtimalle Red alacam  offoff:)  offoff:)

a-k-a-y 07.04.2011 15:09:04

Kurs Arkadaşım Aynı benim durumumda eşi alman çalışmıyordu geçen cuma Vizesini aldı 1.hafta oldu Almanya'da
Artık buna şansmı Desek ne desek bilmiyorummmm offffffff offffffffff İnş.Herkez Sevdiğine kavuşur bekledikçe tartışmalar oluyor Özlemler oluyor
Allah hepimize yardımcı olsunn

yasar_4040 07.04.2011 19:04:11

slm akay panik yapmaniza gerek yok sizde alacaksiniz vizesini rahat olun benim cok arkadasim var alman vatandasi olupta calismayip vize alan sikinti yapmayin kendinizee

ask kızı:) 07.04.2011 20:33:55

NIYE BENIM ESIMDE ALMAN VATANDASI AMA MECBUR ALDIRLAR AMA ALLAHTAN CALISIODU KESIN LAZIM OLUO SANSIN VARSA SORUN OLMAZ ALLAH YARDIMCIN OLSUN

a-k-a-y 08.04.2011 00:13:12

İnş. Arkadaşlar Vizemde Sorun çıkmazzz :( Duanızı esirgemiyin Allah hepimizin yardımcı olsun

Sayfa: [ 1 ]