ALMANCAX => Almanca A1 Sınavı, A2, B1, Almanca KPDS, KPSS ve Diğer Almanca Sınavlar İle İlgili Paylaşımlar

Konu: Almanca A1 sınavı geçtim

Sayfa: 1 2 [ 3 ]

el_tunc 18.04.2011 21:44:13

merhabalar.öncelikle sizi yürekten kutluyorum.sınavı geçmişsiniz.darısı başıma.benim ilk amacım burda a1.sonrada almanyada kursa gidip c1'eyükselebilmek.şuanda bulunduğum şehirde kurs yok.kendi kendime bişeyler yapmaya çalışıyorum.yazdıklarınızı görünce çok çok geride olduğumu anlıyorum.internetten online 17 saatlik bir ders buldum onu çalışıyorum.bide schtrette 1 ve 2'yi sipariş ettim.başka ne yapabilirim?
sınavda anladığım kadarıyla dinleme ,yazma,konuşma var.kart çekme dediğiniz konuşmamı oluyor.yazmada mektup dediğinzmi?sorularım sizin için çok basit gelebilir ama yardımcı olursanız çok sevinirim.
şimdiden teşekkürler.

axsaband 18.04.2011 23:52:17

Daylight almanca seti var 38 cd vcd şeklinde almanca ders sınıf ortamında o faydalı olabilir sana evet 15 soru dinleme bölümü anonslar cıkıyo ona göre doğru şıkı veriyorsun veya iki kişi arasında bi dialog saat sorma gibisinden hören o şekilde Sonra 15 tane soruda ilanlarda verilen sorulara karşılık senin aradığın cevap yani iki tane internet ilanı veriyor yukarda diyo siz bi ev satın almak istiyorsunuz aşağıdaki hangi ilanda ararsınız a şıkkında misal diyo uygun fiyata şurada ev alım satım b şıkkında diyo güzel şık mobilyalı kiralık evler burda a şıkkını işaretlersin. ondan sonra mektup bölümü var sana bir dialog veriyor mesela diyor ailenle tatil yapmak istiyorsun hotel rezervasyon yapacaksın aşağıda ne kullanacağını söylüyor ne zamandan ne zamana kalacağınız kaç kişisiniz kaç oda istediğinizi ve fiyatını öğrenmeni istiyor buna göre bi mektup yazıyorsun Son olarakda karsılık konusma bölümü kendini tanıtıyorsun hobilerini yaşını falan herkes kendini tanıtıyo sonra kart çekiyolar iki ricali soru iki tanede temalı soru oluyor bu şekilde sınav tamamlanıyor....Allah yardım etsin bize bende haftaya sınava girecem Hadi hayırlısı geçeriz insAllah.....

salmanASU 19.04.2011 10:28:42

el-tunç tşkrler gerekli açıklamaayı axsaband yapttı başka sorun olursa yardımcı olurum axsaband sanada başarılar

el_tunc 19.04.2011 21:30:45

çok teşekkürler.internette dediğiniz cd setini araştırıcam.umarım satılıyordurda hemen faydalı bir şekilde çalışmaya başlarım..kendi kendine çalışmak sıfırdan başladığım için yararsız gibi geliyor çünkü.çok çalışmam gerekiyor.
size haftayaki sınavda başarılar diliyorum.umarım sınavda herşey istediğiniz gibi geçer.
salmanasu goethenin ana sayfasındaki dinleme örnekleri var.hören onun gibimi acaba. daha fazla örnek nerden bulabilirim. daha önce çıkan sorularla ilgili bir soru bankası vs yok sanırım dimi.

Sayfa: 1 2 [ 3 ]