ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Bilal26 Vakaasi DiKKAT !

Sayfa: 1 [ 2 ]

Surhan 10.05.2011 21:24:43

Alıntı yapılan: bilal26 - Mayıs 10, 2011, 09:05:16 ÖS
diyosunki plaka cabuk cikiyor demisim bilmem ne yalanmi bunlar 15 dakkada bitti bunlar Türkiyede ne kadar sürüyor yalanmi yanlismi dogru!! Türkiyeyi de asaglama olmuyor bu  benim Türkiyeyi begenmeme gibi lüksümde olamaz islemlerin yavas oldugunu sölüyorum orda eksiklerin oldgunu sölüyorum buraya göre bunlardada yanlis bisey yok.. burda senden baska türk yok saniyosun gelde bir dinle burdakileri ben trabzon mackaliyim ve burda bircok akraba ve arkdaslar var bizden daha türk varsa ben daha baska bisey demiyorum daha tanimiyorsunuz türk düsmani yaptin beni benim polise zarar gelmesin diye yaraldigim adam yüzünden cezaevinde yattgimi billiyormusun sen ben türk sümaniyim evelAllah  bozkurtuz..buna inanmazsin sen o zaman google yaz volkan yilmaz istanbul bölge baskani mhpden internetten bak ama  ara bilal güriz kim de sor beni tani ondan sonra ne yazarsan yaz ama beni türk düsmani gibi kimse gösteremez öle delikanli yok daha benim ne amacla Almanya'da dogdum yazdigimi sorsaydin daha ii olurdu herkez yalan yanlis cevapliyor sorulari o yüzdendi ama herkez hemen atladi Türkiyedeydi de bilmem ne siz verdigim cevaplarda yanlis varmi ona bakin önemli olan o nerde dogmusum nerde neyaomisi o mühim degil insanlik önemli olan ama siz ne dersem aksini sölersiniz hemen canlariniz saolsun ben kötü olayim sizler ii olun eyvAllah

- arkadasim sen ne iciyorsun ya, bu kadar etkiliyor seni. konu aciyorsun sifremi caldilar sonra geri aldim diye. simdi Webmaster senin ayni yerden yazdigni söyleyip yalanini ortaya cikarinca.. laf mi degisitiriyorsun, sirf su msj'in bile senin ne kadar cabuk laf degistirdigni gösteriyor.

- Senin milliyetcilgin sanirim sadece böyle ne kadar cabuk laf degistirdiginde, ben daha vatansever olupta vatanina bu kadar sayan adam yeni görüyorum. birde yazmissin ki yalan mi söyledim sana itham edilen konun farkinda degilsin, bak su an bile ayni seyi yapip, YALAN'in ortaya cikiyor diye yine laf degistiriyorsun. Resmen türkiyeden almanyaya gittin, showmen oldun hepsi bu.. Ama bir yönünü tebrik ederim bu kadar laf cevireni ilk defa görüyorum, inatla hala dogru yaptim diye arkasinda duruyorsun o kadar yalan'inin degiskenligin..

- Seni Trük düsmani ilan eden yok, ülkeye türklüge ne zarar vereceksin. Senin sorunun almanyaya gider gitmez MÖCHTE GERN DEUTSCHE olman, sor bunu etrafina aciklarlar sana.

- yaziya bak ya gül gül öldüm, polise zarar gelmesin diye adam yaralamis, hapis yatmis, yok mhp li baskanlar, yerler, felan iyi cosmussun sen :)

ARKADASIM WEBMASTER da YALAN ini CIKARINCA YENI BIR  HIKAYEYLE GELMISSIN :)

fuk_18 10.05.2011 21:26:49

BİLAL DOSTUM HEMEN İşİ YİNE SİYASETE DÖKDÜN YOK MHP YOK BÖLGE BASKANI MİLİYETCİYİZ TAVIRLARI FALAN BAK BU SENİN MHP ZİHNİYETİN YÜZÜNDEN BU ÜLKE BU HALDE NE ZAMAN GÖRÜDN BASA GELDİGNİ DE şİMDİ KALKIP MHP ADINI KULLANIYORSUN BAK DOSTUM BEN KİMSENİN GÖRÜşÜNÜ SORGULAMIYORUM BEN SOL GÖRÜşLÜ BİR İNSANIM VE HERKEZ HERSEYİ GÖRÜYOR ÜLKEDE MİLİYETCİYİM DEMEKLEDE MİLİYETCİ OLUNMUYOR VE HER MHP LİDE MİLİYETCİ OLMUYOR GÖRÜYORSUN KASET DAVALARINI HANİ MİLLİYETCİLER DİNİNE DşKÜNDÜ ZİNA YAPARAKMI DÜşKÜNLÜĞÜNÜ BELLİ EDİYORLAR YA SİYASET KONUYA KATMA MİLİYETCİLİKLE ALAKASI YOK BU KONUNDA.SANA KONUYU ACAN ARKADASIN DEDİĞİ BAZI YAZIALRINDA KARAMSARLIK VE TUTUMSUZLUK OLUDUGUNDAN SANA SÖLEMİş VE SEN BASDAN BEN GELDİM BÖYLE BÖLYE OLDU DİYE BİLİRDİN YALAN SÖLEMENN ANLAMI YOK TMM BİLGİLER DOGRU OLABİLİRİ SANA TÜRK DÜşMANIDA DEMEK OLMAZ SONUÇDA TR DE DOGUP BÜYÜMÜşSÜN AMA ÜLKENİ ORDAN GERİ GÖRMEN ÜZMÜş İNSANLARI VE İLK AÇIKLAMAN BEN YAZMADIM DEDİN SONRADA BURDA KABUL ETTİN SEN BUNDAN SONRA EN DOGRUALRINI YAZ YARDIM İSTEYENLERE ÜLKE KIYASLAMASI YAPMA BOşVER.

fuk_18 10.05.2011 21:27:59

KUSURA BAKAMYIN BİLAL YAZMIşIM TRABZONLUYA DEMEK İSDEDİM

10.05.2011 21:41:27

fuk 18 ben onlari bi arkadas beni ülke düsmani gibi gösterdi bende ne kadar ülkeciyim anlatmaya calistim hepsi bu bi art niyet yok saygilar

10.05.2011 21:43:14

BENİM HATAM BEN BURDA DOGDUM DEYİPTE İNSANLARA YARDİM ETMEYE CALİSMAKTİ BUNUN İCİN ÖZÜR DİLEDİM AMA ART NİYET KÖTÜ NİYET YOKTU AMA NEYSE BAZİ ARKADASLAR BENİ KÖTÜ İNSAN OLARAK BİLSİN CANLARİ SAOLSUN BOSVER

fuk_18 10.05.2011 21:44:15

ADIM UFUK BENIMDE ART NİYET OLMAYA BİLİRİ ARKADAS SADECE YALAN KONUşMANA VE ORAYLA BURAYI KIYASLAMANA KIZMIş BU SNE BİLGİLERİNDE DOGRUSUN BİRDE SUNU SÖLEYİM HERşEYİ BEN BİLİYORUM GİBİ BİR HAVAN VAR BUNDAN DA VAZ GEC SANIRIM EVLENİP GİTTİN AEVLİ BARKLI ADAMSIN DOGRU OLMAN LAZIM BUNDAN SONRA ÖYLE OLUR VE İSMİNİ DEĞİşMİşSİN ESKİ YAZDIKALRINDA DA İSMİN şİMDİKİ GÖRÜNCEK HABERİN OLSUN

Alıntı yapılan: trabzon macka - Mayıs 10, 2011, 09:41:27 ÖS
fuk 18 ben onlari bi arkadas beni ülke düsmani gibi gösterdi bende ne kadar ülkeciyim anlatmaya calistim hepsi bu bi art niyet yok saygilar

10.05.2011 21:48:01

BEN 4 AY OLDU BURAYA GELELİ TEMELLİ OLARAK BURAYA 15 SENEDİR TURİST OLRAK DEVAMLİ GELDİ AKRABAM VAR BURDA TEYZELERİM HALAM VAR BURDAKİ KURALLARİ NE BİLİM BİRTAKİM SEYLERİ BİLİYORUM..EVET COCUGUM VAR 28 YASİNDAYİM 2 YİLLİK EVLİYİM BU YÜZDEN BİR DAHA YAZMİYORUM İSMİM GÖRÜNSÜN ÖNEMLİ DEGİL BİR DAHA GİRMİYORUM İPTAL ETMEYE CALİSTİM BULAMADİM NERDEN YAPİLİYOR İNSANLAR RAHAT ETSİN BURDA DÜSMAN VAR YA

Sayfa: 1 [ 2 ]