ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Almanyada yasayip yeni (cipli) pasaport cikaranlar,yardimci olabilirlermi?

Sayfa: [ 1 ]

alibaba 11.04.2011 17:14:50

arkadaslar ben bir yildan daha  uzun bir süre almanyada ikamet etmekteyim,benim pasaportumdaki gecerlilik süresi 02,mart 2011 de doldu,yabancilar subesine gittim durumu anlattiim onlarda bana 3 aylik gecici ikamet verdiler .bana pasaportunun süresini uzat gel biz de sana 3 yillik ikamet verelim dediler.pasaportumun süresi doldugu icin yeni pasaport almam gerekiyordu bunun icin  2 ay önceden internetten  frankfurt konsoloslugundan randevu almistim.bu gün konsolosluga gittik.evraklari verdim ve yeni pasaportumun 10 yillik olmasini istiyordum onlarda ban sadece 1 yillik pasaport alabilecegimi söylediler neden diye sordum almanlarin bana verdigi uzatma kagidini neden gösterdiler,simdi haftaya bir yillik cipli pasaportumu alacagim sorum su ,birakin 10 yillik neden bana 2,3 veya 4 yillik pasaport vermiyorlar ben hicbir sey anlamadim,böyle birsey olabilirmi ne yapmaliyim yardimci olursaniz sevinirim.tesekkürler!

Sayfa: [ 1 ]