ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: vize randevusu

Sayfa: [ 1 ]

salmanASU 13.04.2011 11:22:30

slm arkadaşlar az önce ankara alman konsoloslugundan aile birleşimi vize başvurusu günü aldım ama moralim bozuldu 26 mayıstan önce gün yokmuş bende mecburen 26 mayısa gün aldım izmir falan daha erkene gün veriyorlarmış diye duydum sitedeki üye arkadaşlardan neyse hayırlısı olsun yavaş yavaş evrakları hazırlamaya başlarım gerçi çok bişeyde yok istenen neyse bilginiz olsun ankara alman konsolosluugundan en yakın vize randevusu 26 mayıs bilgilerinize sunarım kolaygelsin herkese...

Serpil çiçek 13.04.2011 12:24:42

evet sahiden 1 aydan fazla var. ben izmirden daha p.tesi aradım cumaya gün verdi ben izmirde sahilde yaşadığım için gerekli mercilere ulaşma zaorluğundan dolayı 27 gibi istedim onlarda tabi ki dedi. ama herşeyde br hayır vardır arkadaşım. bakarsın mayıs senin için hayırlı olur randevun geç olmuş olur ama vizen ÇABUK çıkar :) :)

salmanASU 13.04.2011 13:14:52

inşAllah ablacım herkese şans diliyorum sıkıntıdan yüzümde sivilceler çıktı :( :( :( :(

Serpil çiçek 13.04.2011 13:28:29

:D sorma o sorun şuan bende de mevcut

berivan.. 13.04.2011 16:36:37

İzmir ve İstanbul a bağlı olan iller az tüm iller nerdeyse Ankara ya bağlı oldugundan sıra da geç geliyor bir ay sonrasına veriyorlar ben 3 Mart da aramıştım 5 Nisana gün vermişlerdi geç olsun temiz olsun :) Allah yar ve yardımcın olsun çok stres yapma desem de boşuna sen yapmaya devam ediceksin hepimiz gibi :)

salmanASU 14.04.2011 12:27:03

valla berivan kardeşim nasıl  stres yapmıyacanki neyse hayırlısı olsun ayrıca serpil abla harbiden yüzümde öyle sivilceler çıktıki sakal traşı olmuyorum :) :) :)  hade herkese kolaygelsin

Sayfa: [ 1 ]