Merhaba arkadaşlar. 24.01.2011 başvuruda bulundum bazı prosedürler ve istenen eksik evrak almanyadaki memurun tatil izni derken 26.04.2011 de çapraz sorguya girdim... şimdi cevabı vekliyorum. açıkçası öyle korktuğum kadar beni sıkıştırma yada ne bilim tabiri caiz ise yokuş yapmadılar. fakat çapraz sorgu eşim benden sonra oldu ve ona 3 sayfa el yazısı ile sorulan soruları doldurulması istenmiş... o esnada benim şuan işsiz olmamdan dolayı biraz alaycı bir tavır ile kendisni almanyay gelmey hazırladı demişler.. ikimizinde moralini biraz bozdu bu durum. ama umarım en kısa sürede cevabı alırz çünki eşimle aramda 12 yaş fark var ve işlemlerin bu kadar uzaması bundan. ne diyelim geç olsun ama hayırlısı olsun... dileirm şimdi hayırlı biir cevap gelir ve ikimizde bu stresten kurtuluruz.... Allah hepimizin yardımcısı olsun.....
Sizce cevap nasıl olur ve ne zaman kadar bana ulaşır... şimdiden teşekkür ederim
benjaminhaven
30.04.2011 02:49:33
cok gecmis olsun
ne gibi sorular sordular
oldukça iyi geçti... eşimin adı aile bilgileri benim aile bilgilerim ve eğitim durumumuz hakkında sorular soruldu... sadece
benjaminhaven
02.05.2011 02:42:57
oktay bey vizeden bir gleisme varmi
hayır bende sabırsızlıkla bekliyorumm... uyku uyumak bir yana yeme içmeden kesildim daha dün akşam 5 den beri yemek yemedim desem yeridir... hayırlı cevap bekliyorum. Cuma gününe kadar haber gelir sanırım... Ya nasip ya kısmet
benjaminhaven
04.05.2011 02:14:21
ya o kadarda bence kendini yipratma.bence esin her gun yabancilar dairesini arasin baski yapsin-
hakkini ariyandan tum devlet daireleri herzaman korkmustur.