ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: 18 YAş ALTI AİLE BİRLEşİMİ BAşVURUSU

Sayfa: [ 1 ]

Cansucuj 09.05.2011 15:07:50

MERHABALAR BEN 06 EKIM 1993 DOGUMLUYUM YANI HENUZ 17 YASINDAYIM EVLIYIM ESIM 23 YASINDA AKRABAYIZ KENDISI ANNEMIN KUZENI OLUYOR. MART AYINDA ANKARADA A1 SINAVINA GIRDIM 86 PUANLA SERTIFIKAYI ALDIM. BEN BİR AN ONCE VIZE BASVURUSU YAPMAK ISTIYORUM AMA TUM RESMI SITELERDE ASGARI 18 YAS OLUNMASI GERKTIGI YAZIYOR. YAPMAM GEREKEN BİRşEY VAR MI YARDIMCI OLABILIR MISINIZ BU DURUMDA OLAN AKRAN AKRABA ARKADAS VS. TANIDIGINZ VARSA NASIL GİTTİ ?

ask kızı:) 10.05.2011 08:16:49

SENI CAGIRSALARDA GERI GONDERIRILER AYNISI BENDE OLMUSTU BENDE GECEN SENE 3 AYDA BASVURCAKTIM VE BENM YASIMDA 10 AYDA DOLUCAKTI BEN ICIERI GIRDIM VE BENI GERI GONDERDI VEDE BANA KZARAK FELAN BEN AMA DEDIM AMA YOK BURDA DEDI VE YASIN DOLSUN OYLE GEL DEDI BIRDE  NOTERDEN BIR KAGIT ALINIOYA EWLENMEDEN ONCE EGER ONU  EWLENME DAIRESINE VERDIYESEN GERI ALMAYA CALIS CUNLU ONUN ORJINELINI ISTIOLAR BEN SADECE YASADIKLARIMI YAZDIM BEN O KAGIT ICIN NELER CEKMISTIM VEDE HERSEY BTME NOKTASINA GELMISTI AMA SUAN HERSEY YOLUNDA =) ALLAHA SUKUR

Cansucuj 10.05.2011 11:29:28

Allah yardımcımız olsun. yok ben henuz notere kagıt felan vermedım. okulum var sımdı okul kapanınca yenı kımlık cıkartcam pasaport cıkarcam sonra vıze ıslemlerı ıcın ugrasacaktım. 18 yasıma da taaa ekım ayında giriyorum. bilmiyorum ne olacak ama ugraslcak ıste .. arastırma yapack eşim ordan yada daha onceden mahkeme kararyla yaşını büytüp giden kuzenlerım var bende o şekilde yabacam ..

ask kızı:) 10.05.2011 14:04:34

nkahin kiyilimi suan ?

Cansucuj 10.05.2011 14:22:56

evet gecen hafta nikahım oldu

ask kızı:) 10.05.2011 15:36:22

=( eger noterden kagit isterseler bekar istiolar vede oda zor alman

gökhan38 10.05.2011 19:20:19

cansu mrb sorularını ve arkadasın verdıgı cevapları okudum... aklıma su takıldı tamamen kendi fikrim bu sen yinede bi arastır derim... şimdi  okullar hazıran ayında kapanacak... senin yaşını doldurmanda ekim ayında yani yaklasık 4 5 ay kadar.... kimligini degistirmendeki amac sanırım bekar kısmının evli olarak degısmesı.. tamam guzel... peki neden  okulun kapanmasını bekliyorsun.. evlenmek icin ailen izin kagıdı vermiştir muhtemelen cunku 18 i doldurmadan evlendin... arkadasın dedıgı gibi sanırım 18 ini doldurman gerekecek.. hakkında hayırlısı olsun..

Jeynes 10.05.2011 22:56:12

Benim kursumda bi bayan arkadasım vardı evliydi fakat daha yası 18 olmamıstı aynen senin gibi oda 17 yasındaydı. Gidebilmek için 18 yasını beklemek zorunda kaldı. Sanırım baska yolu yok. Tabiki daha cok arastırmanız gerekiyor.

Cansucuj 11.05.2011 11:03:15

noterden ne kagıdı ıstıyorlar anlamadım ask kızı ?
Bilmiyorum inşAllah istemezler ..
Gökhan mrb .. evet aile rızamla evlendım .ya vizeye basvurmadan pasaport cıkarmam gerekıyor pasaportta yenı soyısımımle ve evlı olarak cıkmalı onun ıcınde kımlık sart .. sımdı okul kapanana kadar pasaport cıkartmayacm okulda kımlık lazım olunca kızlık soyısmımle olan kımlgımı goturcegm cunklu okullarda evlılık olması yasak direk okuldan atıyorlar bu yıl son senem surda bı kac ay kaldı bıtmesını ıstemıyorum oyuzden beklıyorum umarım okul ogrenmeden evlendıgımı bır an evvel kapanır.

Evet jeynes sanırım 18i doldurmam lazım ama bakalım esim arastırmaya baslayacak bugunden ıtıbaren  olmadı mahkemeyle heyet raporuyla felan yaşımı büyütcez :/ hic bilmiyorum hayırLısı ya :/

Sayfa: [ 1 ]